2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من هيكل و اندام واسش خيلي مهم بود تا چهره.

ولي تهش يه چيز ديگه نصيبش شد😂

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چهره عالی و اندام متوسط

یا

چهره متوسط و اندام عالی

این دو حالت یه حکم رو داره براشون

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

سوال من رو بگید

به نظر من کسی که زیادی از حد درگیر ظاهر بشه و مدام بر انداز کنه که از صدر تا ذیل فرد چگونه است، فهمی از حقیقت زندگی و ناپایداری و فناپذیری مادیات نداره.

همین که از لحاظ ظاهری احساس بشه کلیت دلنشینی داره و متناسب با خودته برای من مطلوبه.

چطور

دختري كه بهمون پيشنهاد كردن و رفتيم خواستگاري خب لاغر اندام و قد بلند بود. ولي داداشم خوشش اومد. و قبول كرد.

يعني زمان مجرديش يه چيز ديگه ميگفت ولي بعدا نظرش عوض شد. الانم مشكلي نداره

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

لاغر قد بلند خوشگل میشه که

اره. اينم خوشكله زنش. ولي خب چون داداشم خودش هيكلي و باشگاهيه دوست داشت زنشم بلند و تو پر باشه. نه لاغر.