2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لایک 🥲

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

😂😂🙏🏻بگو بگو

یبار بچه بودم داشتم عکس میگرفتم گوشیو گداشته بودم روی تلویزیون ک عکس بگیرم

بعد وقتیکه عکسو نگاه کردم از روی دیوار شبیه چهره نیم رخ یه مرد روی دیوار زده بود بیرون اخرشم ترسیدم عکسو پاک کردم

یا یبارم کسی خونه نبود من و ابجیم خونه بودیم تو هال نشسته بود صدای تایپ کیبورد کامپیوتر اتاقمون میومد

یکم ک قران میخوندیم اروم میشد صدا دوباره بدتر شدت میگرفت

ب مامان اینامم گفتم میگفتن که پرنده چیزی بوده توهم زدین

یه شب خونه یکی از فامیلامون بودیم فیلم ترسناک دیدم شب رفتم دستشویی لامپشون روشن نشد صبح با فاز جنگیری داشتم براشون تعریف می کردم فهمیدم کلید دستشویی تو حال بوده کلید داخل دستشویی اصلا کار نمی کنه تا چندسال سوژه شده بودم 😂

من یه شب خواب بودم با دخترم تو اتاق یه صدایی شنیدم

نصف شب خدا شاهده

یه مرد داشت میگفت : زمانی که مساجد را نابود کنند ( حسم این بود که داره از ظهور امام زمان میگه)

چند ثانیه از شوک مکث کردم

تو دلم گفتم نکنه تلویزیون روشن شده

رفتم دیدم خاموشه

حتی تلویزیون رو روشن کردم دیدم خبری نیست

قلبم تند میزد نه از ترس از شوک که این صدا چی بود پیچید تو خونه

بعد تو سالن وایسادم

گفتم خب بقیشم بگو دیگه من میخوام بخوابم 😐

دیگه صدایی نیومد

رفتم تو جام

گفتم نمیگی بخوابم ؟

دیدم خبری نشد

خوابیدم 😐

برا خودم ترسناک نبود

ولی به هر کی تعریف کردم ترسید 😐

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بچه ها من وقتی بچه بودمجریان لک لکارو فهمیدم گفتم شاید پدر و مادر شمااینجوری باشن ولی پدر مادررمن ای ...

😂😂😂😂😂😂😂من وقتی فهمیدم با مامانم قهر کردم

من یه شب خواب بودم با دخترم تو اتاق یه صدایی شنیدم نصف شب خدا شاهده یه مرد داشت میگفت : زمانی که مسا ...

منم یبار واسم پیش اومد تنها بودم یکی با صدای داد گفت گلیییییییی زهرم ترکیدددد صلوات بفرست

😂😂😂😂😂😂😂من وقتی فهمیدم با مامانم قهر کردم

🤣🤣اره بعد وقتی میخواستیم بپذریریم

سختممون بود میگفتیم با چ رویی داره نماز میخونه

ببین من شونزده سالم بود فهمیدم شاید باورت نشه🙂

سلام من ژینـام..❤پروف خودمم