2777
2789
عنوان

چه دوران گوهی pms🤜🏼

135 بازدید | 25 پست

از یه طرفی دنبال دعوام بپرم به بقیه .اما از طرفی دلم شده اندازه گنجشک تقی به توقی میخوره گریه میکنم

یاد هرننه قمری میفتم اشکم دم مشکم هست 😭🗿

شماهم ؟؟

تازه تو اوج احساسات گریه بخودم میگه این دوران تموم میشه طبیعی هست تو انقدهام مهربونم نیستی 😭😂🤜🏼

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت به پریود هر وقت خواستم برم یه جا پریود پریود پریود اه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من چند روز پیش دو ساعت تماااام گریه کردم به حق حق افتاده بودم هرکاری میکردم بند نمیومد گریم. بیچاره شوهرم هی میخواست بخندونتم لای خنده حق حق گریه میکردم. افسرده شدیییید بودم. الانم بهترم ولی مثل قبل نیستم کاش بشم😭😂

تبریز مارالی 😌

من PMS ندارم ولی حتما خیلی سخته

مگه میشه ؟؟قبل پری احساسات عوض نمیشه

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

منم همینم😫

هییییی

والا الآنم کسی منو درک نمیکنه .متوجه نیس چمه..بخصوص شوهرم

بهشون بگی مخشون نمیکشه چی میگم

من چند روز پیش دو ساعت تماااام گریه کردم به حق حق افتاده بودم هرکاری میکردم بند نمیومد گریم. بیچاره ...

😂😂بیچاره مردا توضیح هم بدی متوجه نمیشن

من یوقتا بعد از پریودی pms شروع میشه🤣🤣🤣 هرچند ک کلا انگار توی pmsam

وای😂😂