2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین....

65 بازدید | 7 پست

سلام من خیلی بچه دوست دارم شوهرمم دوست داره ولی دودله مثلا هرماه میبینم منتظره ببینه باردارمیشم یانه دیشب بهم میگه برواحیا دعاکن بچه دار بشیم ولی وقتی میگم بیا جدی عمل کنیم بریم دکتر راهنماییمون کنه میگه نه بچه بوقتش نمیدونم باخودش چندچنده من پریودم منظم نیست میگم بریم دکتر میگه بخودت استرس میدی اینجوری میشه  گفتم شاید تنبلی تخمدان داشته باشم ولی گوش نمیده ۸ روزه باز عقب انداختم یعنی عادیه ولی بازم امیدوارم به بچه بودن من تازگی عفونت گوش گرفته بودم شدید قرص میخوردم نمیتونستم روزه بگیرم وهنوز نرفتم گوشیمو تخلیه کنم روزه نیستم ولی بااینکه شکمم پره تازگی صبحا معدم سوزسوز میشه وحالت تهوع وسرگیجه دارم چندروزیم میشه زیر دلم درد میکنه وسینه هامم همینطور وبگم من به خودم تلقین نمیکنم میخوام بدونم میشه حامله باشم؟الان ازوقتی تواقدامم خاله شوهرم زنداییش جاری خواهر شوهرم ویکی دیگه ازاقوامشون حامله شدن:( ولی من نه خیلی دلم گرفته وغمگینم چیکارکنم؟میدونم طولانی شد ببخشید ولی خیلی افسرده شدم شوهرم میگه این چ دردی برای خودت ومن درست کردی.

خانوم عزاداری دراین شب های احیا اتفاقاً حالتون راخوب میکنه وبرای افسردگی هم خوبه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم مال خیلیا اقدام تا حاملگیشون طولانی میشه ناامید نشو.شاید شوهرت ازوناس که به دکترا اعتقادی نداره یا اهمیت نمیده.خودت مطالعه کن تلاش کن.از روش های طب سنتی که هزینه کمترم دارن اقدام کن.فقط حواست باشه جاهای معتبر بری

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مال خیلیا اقدام تا حاملگیشون طولانی میشه ناامید نشو.شاید شوهرت ازوناس که به دکترا اعتقادی ندار ...

شوهرم قبلا واریکوسل داشته الان میگم بروازمایش بده میگه نه من خوبم ولی دیشب گفت دعاکن ک بچه داربشیم ولی ن الان گفتم توفکرمیکنی من نازام گفت ن خودمومیگم ...

شوهرم قبلا واریکوسل داشته الان میگم بروازمایش بده میگه نه من خوبم ولی دیشب گفت دعاکن ک بچه دار ...

خب پس میدونه مشکل خودشه.من تو همین نی نی سایت خوندم که واریسکولو با زالو درمان کردن

به شوهرت با زبون خوش آروم آروم بگو که باید بفکرش باشیم تا بتونیم بچه دار شیم

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

خب پس میدونه مشکل خودشه.من تو همین نی نی سایت خوندم که واریسکولو با زالو درمان کردن به شوهرت با ...

عمل کرده ومشکلی نداره ولی من بهش میگم شاید اسپرم هات زنده نیستن:( ازمایش نمیده