سلام من خیلی بچه دوست دارم شوهرمم دوست داره ولی دودله مثلا هرماه میبینم منتظره ببینه باردارمیشم یانه دیشب بهم میگه برواحیا دعاکن بچه دار بشیم ولی وقتی میگم بیا جدی عمل کنیم بریم دکتر راهنماییمون کنه میگه نه بچه بوقتش نمیدونم باخودش چندچنده من پریودم منظم نیست میگم بریم دکتر میگه بخودت استرس میدی اینجوری میشه گفتم شاید تنبلی تخمدان داشته باشم ولی گوش نمیده ۸ روزه باز عقب انداختم یعنی عادیه ولی بازم امیدوارم به بچه بودن من تازگی عفونت گوش گرفته بودم شدید قرص میخوردم نمیتونستم روزه بگیرم وهنوز نرفتم گوشیمو تخلیه کنم روزه نیستم ولی بااینکه شکمم پره تازگی صبحا معدم سوزسوز میشه وحالت تهوع وسرگیجه دارم چندروزیم میشه زیر دلم درد میکنه وسینه هامم همینطور وبگم من به خودم تلقین نمیکنم میخوام بدونم میشه حامله باشم؟الان ازوقتی تواقدامم خاله شوهرم زنداییش جاری خواهر شوهرم ویکی دیگه ازاقوامشون حامله شدن:( ولی من نه خیلی دلم گرفته وغمگینم چیکارکنم؟میدونم طولانی شد ببخشید ولی خیلی افسرده شدم شوهرم میگه این چ دردی برای خودت ومن درست کردی.
عزیزم مال خیلیا اقدام تا حاملگیشون طولانی میشه ناامید نشو.شاید شوهرت ازوناس که به دکترا اعتقادی ندار ...
شوهرم قبلا واریکوسل داشته الان میگم بروازمایش بده میگه نه من خوبم ولی دیشب گفت دعاکن ک بچه داربشیم ولی ن الان گفتم توفکرمیکنی من نازام گفت ن خودمومیگم ...