2777
2789
عنوان

ایاباردارم

151 بازدید | 17 پست

سلام من این دوره کلومیفن مصرف کردم ودوهفته به پریودیم مونده ولی یک هفته است که تخمدان هاوزیردلم دردمیکنه کمردردشدیددارم ویکمی هم حالت تهوع وسردرد میخواستم ببینم ایاباردارم کسی بوده علایمش مثل من بوده وبارداربوده کمک کنین 

اینها علایم قرص کلومفین هستن نه علایم بارداری الان اصلا جنینی تشکیل نشده که بخواد علایم نشون بده!!!!!

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

اینا علائم بارداریه گلم. ان شاالله که بارداری. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از علایم قرص ها و اینا خبر ندارم. حتما دوستان درست میگن. ولی به اینم دقت نکردم که دو هفته به پریودت مونده...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام..منم مث تو اولین دورس ک کلومیفن خوردم.ی هفته بهد از تخمک گذاریم کل سیستم بدنم بهم ریخته دل درد و کمر درد دارم..صبح ها حالت تهوع.سینه هام یهویی تیر میکشه.کسل و تنبل هم ک همیشه بودم.نمیدونم عوارض قرصه یا خبریه

پس یعنی امکان بارداریم صفره 

اره صفره با این منفی گریت . اصلا اطلاعات داری عزیزم؟الان وقت تخمکگزاریته برو اقزام کن نه اینکه بشین و به علایما توجه کنی 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
لیانا بیبی گذاشتی؟ من امروز موعدم بود.تخمدانم درد میکرد صبح

آره منفی بودش عشقم

انشاءالله بارداری نشونه ی خوبیه   

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
من 4روز ب پری مونده..بی بی چک نزدم چون میترسم منفی باشه اعصابم بریزه بهم.ب نظرتون شنبه بزارم مشخص می ...

بنظرم بیبی چک نزار بمون اگ پریود نشدی بزار من ک هروقت تست گذاشتم بافرداش پریودشدم