2777
2789
عنوان

دلم شکسته

69 بازدید | 5 پست

من آدم حسودی نیستم اتفاقا اول برای دیگران دعا می کنم بعد برای خودم ، ولی یه وقتایی انقدر دلم از تنهاییم میگیره میگم خدایا تا کی می خوای امتحانم کنی ، اخه هر خواستگاری میا. جور نمیشه ، آخه چرا ، نمی دونم سوریه، طلسمیه یا همزاد ، یه چیزی انگار مانع ایجاد میکنه همش ، خب منکه تا الان که نزدیک ۳۲ هستم با پسری دوست نبودم خب همش دلم می خواس با همسرم مثل دوست و رفیق صمیمی باشم ، حتی با کسی دوس نمیشم ک به همسر آیندم خیانت نشه ، منکه همچین تفکری داشتم حقم نبود ، اخه یا خیلی مذهبی میاد یا خیلی غیر مذهبی و اهل مشروب و اینا ، منکه حد وسطم تنها موندم ، شما راهکار قرانی چیزی سراغ دارین؟ هر چند که دیگه با خدا قهر کردم و نماز و قران نمی خونم ولی باز دوس دارم برم سمتش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نطر من هر چی بیشتر با خدا باشی بیشتر زجر میبینی یک خورده بیخیال باش ببین چی میشه

منکه فکر می کنم خدا منو نمیبینه ولی هر وقت به خدا گفتم منو نمیبینی یه بلایی از بیخ گوشم رد شد

منکه فکر می کنم خدا منو نمیبینه ولی هر وقت به خدا گفتم منو نمیبینی یه بلایی از بیخ گوشم رد شد

یک خورده خودت رو بزن به بیخیالی

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز