2777
2789
عنوان

دلم شکسته

69 بازدید | 5 پست

من آدم حسودی نیستم اتفاقا اول برای دیگران دعا می کنم بعد برای خودم ، ولی یه وقتایی انقدر دلم از تنهاییم میگیره میگم خدایا تا کی می خوای امتحانم کنی ، اخه هر خواستگاری میا. جور نمیشه ، آخه چرا ، نمی دونم سوریه، طلسمیه یا همزاد ، یه چیزی انگار مانع ایجاد میکنه همش ، خب منکه تا الان که نزدیک ۳۲ هستم با پسری دوست نبودم خب همش دلم می خواس با همسرم مثل دوست و رفیق صمیمی باشم ، حتی با کسی دوس نمیشم ک به همسر آیندم خیانت نشه ، منکه همچین تفکری داشتم حقم نبود ، اخه یا خیلی مذهبی میاد یا خیلی غیر مذهبی و اهل مشروب و اینا ، منکه حد وسطم تنها موندم ، شما راهکار قرانی چیزی سراغ دارین؟ هر چند که دیگه با خدا قهر کردم و نماز و قران نمی خونم ولی باز دوس دارم برم سمتش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به نطر من هر چی بیشتر با خدا باشی بیشتر زجر میبینی یک خورده بیخیال باش ببین چی میشه

منکه فکر می کنم خدا منو نمیبینه ولی هر وقت به خدا گفتم منو نمیبینی یه بلایی از بیخ گوشم رد شد