minaa_a مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 66 عنوان دوستم 😐 78 بازدید | 6 پست دوستم 😐 صحبتای منو قط میکنه میره بادوست پسرش تلفنی حرف میزنه فکر کن وسط درد و دل کردن یهو میگه قط کن قط کن الان فکر بد میکنه یا میریم بیرون همش با گوشی حرف میزنه انگار ن انگار منم هستم یا میریم بیرون رلش هم هست امروز | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2679 رابطشون پایدار بنظرم یه مدت فاصله بگیر 𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 13973 خب وقتی میبینی اینجوریه زنگ نزن نرو بیرون باهاش ببین پیگیرت میشه اگه نشد ولشکن آرامش را در رهايى يافتم و رهايى را در اميد نبستن به هيچکس وهيچ چیز..🌌
minaa_a مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 66 رابطشون پایدار بنظرم یه مدت فاصله بگیر چی بگم والا ادم از رفاقتش فاصلع میگیره؟
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2679 چی بگم والا ادم از رفاقتش فاصلع میگیره؟ من که رفاقتی نداشتم ولی خب وقتی طرف اینطوریه بهتره فاصله بگیری 𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪
minaa_a مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 66 خب وقتی میبینی اینجوریه زنگ نزن نرو بیرون باهاش ببین پیگیرت میشه اگه نشد ولشکن من متنفرم تایم وقت میزارم برای یکی اون وقت همش در حال حرف زدن گوشی و قرار دیت با یکی دیگس
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 13973 من متنفرم تایم وقت میزارم برای یکی اون وقت همش در حال حرف زدن گوشی و قرار دیت با یکی دیگس بهت حق میدم منم بودم ناراحت میشدم ولی دیگه نه زنگ بزن بهش نه باهاش برو بیرون بزار بفهمه ناراحتی ازش آرامش را در رهايى يافتم و رهايى را در اميد نبستن به هيچکس وهيچ چیز..🌌