2777
2789

خواهر منم خیلی پرحرفه😅

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم همینه سه و نیم سالشه از همسایه و فامیل گرفته تا تعمیر کارو غریبه هر کی رو ببینه فقط زبون میریزه ولی من سعی میکنم بیرون کنترلش کنم تا حدودی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اخه بیچاره بچه هر جا که میریم مهمونی بهش میگن خرف نزنمیترسم تو روحیه و اعتماد به نفسش تاثیر بزاره

اخی خو بچه س

دایی منم هی بهش میگه حرف نزن والا من به جا بچه ناراحت شدم حتی بهش گفت برو اینجا نباش

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

صد در صد تک فرزنده

بچه هم دورش نیس

باهاشم وقت نمیگذرونن

به خواهرتون تذکر بدید

این یه دوره ست توی کودکی

چون تنها هم هستش اینطوریه

بچه رو اذیت نکنه

خیلیا توی سن این بچه

کلی هزینه گفتار درمانی میدن که فقط بچه ۲ جمله بگه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

صد در صد تک فرزندهبچه هم دورش نیسباهاشم وقت نمیگذروننبه خواهرتون تذکر بدیداین یه دوره ست توی کودکیچو ...

اتفاقا ۲ تا داداش و اجی داره

ولی آجیم خیلی دعواش میکنه که پر حرفه

اتفاقا ۲ تا داداش و اجی داره ولی آجیم خیلی دعواش میکنه که پر حرفه

چند سالشونه اونا؟؟

رابطشون چجوره

حرف میزنن؟

اخی خو بچه س دایی منم هی بهش میگه حرف نزن والا من به جا بچه ناراحت شدم حتی بهش گفت برو اینجا نباش

دقیقا فامیل ماهم خیلی اذیت میکنن و بهش میخندن بعد آجیم بجای برخورد خودش با اونا همراه میشع یا کتکش میزنه

اون ۲ تا ۱۰ و ۷ سال ازش بزرگ ترن بعد اون دوتا خیلیی کم حرفن

عزیزمممم

اشکالی نداره🩵

بعضی بچه ها اینطورین ذوق صحبت دارن

خواهرتون با توجه به ۲ بچه دیگ

اگر حوصله نداشت نباید مجدد باردار میشد

امیدوارم دیگ حواسشو جمع کنه