2777
2789
عنوان

ذهن بیمار

42 بازدید | 3 پست

ذهن بیمار راجع به همه چیز نظر می دهد🤨

یک امروز را تمرین کن به کسی، چیزی یا کاری، برچسب خوب یا بد نزن

_انقد رفتار دیگران رو تحلیل نکن

ازت انرژی می گیره

کنجکاوی زیاد بار ذهنی و فرسودگی ذهنی میاره

گاهی کنجکاوی باعث میشه درگیر مسائلی بشیم که هیچ کمکی به ما نمیکنه، فقط ذهنمون رو مشغول میکنه و از اهداف و تمرکز اصلیمون دورمون میکنه.

زیادی دنبال دلیل و علت بودن میتونه منجر به شک، بیاعتمادی و وسواس بشه. مثلاً اگر مدام دنبال دونستن فکر طرف مقابل باشی، ممکنه هیچوقت نتونی آرامش بگیری.

بعضی اتفاقها باید همونطور ساده و بیتوضیح بمونن تا بتونیم از زندگی لذت ببریم. زیادی تجزیهوتحلیل کردن میتونه تجربهی زندگی رو خشک و خستهکننده کنه.

نمیشه وقتی بین ادمهایی هستیم که مدام تحلیل میکنن باید حرکت بعدیشونو بسنجیم تا کیش و مات نشیم

و این انرژی زیادی میگیره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیشه وقتی بین ادمهایی هستیم که مدام تحلیل میکنن باید حرکت بعدیشونو بسنجیم تا کیش و مات نشیم و این ا ...

آره واقعاً، درسته... ولی خب دقیقاً مشکل همینه! آدم از بس میخواد هوشیار باشه و کیش و مات نشه، تهش از خستگی این همه تحلیل، خودش از پا درمیآد. یه جورایی داریم امنیت رو فدای آرامشمون میکنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره واقعاً، درسته... ولی خب دقیقاً مشکل همینه! آدم از بس میخواد هوشیار باشه و کیش و مات نشه، تهش از ...

چطور بیخیال باشیم پس ؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی