2777
2789
عنوان

باز هم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه صبرم تموم شده، حالم خوب نیست، به نظرتون جلوگیری طبیعی از روز اول اشتباهه و باعث دیر بارداری میش ...

جلوگیری طبیعی که مشکلی نداره ..... چند وقت اقدامین؟؟؟ منم سنم بالاست یه سقطم داشتم ولی ادم به امید زندست ان شاالله خیلی زود دامنت سبز شه

اخه میگن اول ازدواج نباید جلوگیری می کردین بچه اول رو میاوردین بعد

اینو برا این میگن که اگر کسی مشکل باروری داره زمان رو از دست نده زودتر متوجه شه چیزیو مطمان باش خراب نکردی..... ولی من یه توصیه میکنم اگر چند جلسه پیش یه دکتر جواب نگرفتی عوضش کن من دو ماه داروی تحریکی تخمدان بهم داد که دردش به پهلوم میزد یکبار نگفت ازمایش انالیز اسپرم انجام بدین دکترمو عوض کردم اولین چیزی که خواست ازمایش اسپرم بود که بعدم دیدیم مشکل وجود داره

چیو توضیح بدم عزیزم

میخوام کم کم اقدام کنم البته هنوز همسرم راضی نیست ولی میخوام بدونم. نمیدونم شنیدم قبلش بدونو اماده مینن دمنوش و .. میخورن. بعد اینقدر نتیجه نداد فلان میکنن پیش فلان دکتر میزن نمیدونم بهرحال از این حرفا میشنوم

و اینکه تا چند بار اقدام جواب ندادن طبیعیه

ارزو های بزرگ ، 

اینو برا این میگن که اگر کسی مشکل باروری داره زمان رو از دست نده زودتر متوجه شه چیزیو مطمان باش خراب ...

دکتر من بهم گفت شوهرتم باید آزمایش بده خودم براش می نویسم، ولی قبلش رفته بود پیش اورولوژیست، گفت پس خوبه ادامه بده پیش منم می تونه بیاد. یه دوره رفت دیگه امروز فردا کرد نرفت، قرار شد ۶ ماه دیگه هم اقدام کنم اگه نشد برم از اون ۶ ماه سه ماه مونده، نمی دونم بازم برم پیش همون یا عوض کنم

اینو برا این میگن که اگر کسی مشکل باروری داره زمان رو از دست نده زودتر متوجه شه چیزیو مطمان باش خراب ...

همش با خودم میگم اشتباه کردم جلوگیری کردم عذاب وجدان دارم، با حرفاتون خیالم یکم راحت شد

میخوام کم کم اقدام کنم البته هنوز همسرم راضی نیست ولی میخوام بدونم. نمیدونم شنیدم قبلش بدونو اماده م ...

من که فقط یه بار سونو رفتم

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

من که فقط یه بار سونو رفتم

جدی؟ ازمایش خون و .. نرفتی ؟ سونو جی ؟ با ماما مشورت کردی ؟ قص مکملی نخوردی؟

چند ماهه اقدامی ولی نمیشه

من دوستم میگفت ی مدت شروع کرد رازیانه خوردن اون ماه اقدامش گرفت همش به من میگه موقع اقدام با رازیانه هورموناتو تقویت کن

تو تنبلی که نداری؟

ارزو های بزرگ ،