2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 47 پست
میگه با کسی هستیدرصورتی که در حد حرف زدن بود اونم یکبار کتکم زد زنگ زدم ۱۱۰ مامور فرستادن ماموره هم ...

اصلا ماموره مشکوک بود باید به ۱۱۰ زنگ بزنی یا یه گوشی ساده نوکیا هم شده بگیر

اصلا ماموره مشکوک بود باید به ۱۱۰ زنگ بزنی یا یه گوشی ساده نوکیا هم شده بگیر

گوشی ساده بگیرم برای چی ؟

ماموره چندباری باهام صحبت کرد منم خیلی ناراحت بودم از زندگیم دردودل کردم وگفتم قصدم جداییه بعد که شوهرم فهمید بیشرف گفت به شوهرم منم مردم نمیدونستم شوهر داره حرومزاده بعد گوشیو قطع کرد شوهرمم گفت حتما باهاش ارتباط داشتی که اینجوری گفته گفتم پس چرا قطع کرد دیگه جواب نداد حالا شوهرم رفته شکایت کرده که پرینت بگیره نمیدونم چکار کنم فقط در حد حرف زدن بود شوهرمم به خانوادم گفته اونا هم ناراحتن

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به طور کلی خیانت فقط رابطه جنسی نیست، رابطه جنسی مرحله آخر خیانتهجرم خیانت در ماده 637 قانون این گون ...

عزیزم ایشون از دست شوهر روانی وحشیش که کتکش میزده پناه برده به اون ماموره و رابطه ای هم بینشون نبوده این خانم دلش پر بوده درددل کرده و کمک خاسته این خیانته؟