2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست
الهی بمیرم برای دلت و زندگیت💔عزیزم بازم چت جی پی تی میگه حتی اگه شوهرت ثابت هم کنه بازم حق دیدن بچه ...

خدانکنه

برام دعا کن

دیشب دعوای بدی شد خونه بابام از قصد شلوغش کرد لباسای خودشو پاره کرد خودشو زد که اونا حقو بدن بهش که همینم شد بابامم باهام دعوا کرد گفت تهشو درمیاریم معلوم میشه که با اون ماموره بودی یا نه حالا واقعا میتونن برن پرینت بگیرن ؟ ریدم تو قانون کشورمون که مرد هرکاری میکنه کاریش ندارن زن حتی تلفنی هم حرف بزنه میشه خائن من خیلی وقت بود میگفتم جدابشیم بخاطر بچمم موندم اونم دنبال آتو بود ازم بگیره حالا موندم چکار کنم دوس داشت اینجوری بشه که منو جلوی همه خراب جلوه بده همه طردم کنن

مامور احمق هم کتمان کرد گفت من نمیدونستم شوهر داره گفتم پس برای چی زنگ زده بودم اومده بود جلوی در بخاطر شکایت از تو

شوهرم رفته خونه باباش

بچمم خونه بابام

خودمم خونه خودم نزاشتن بچه رو بیارم

برام دعا کن همه چی به خیر بگذره ودرست بشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم متنش:

اگر موضوع ایران باشد:

اگر پدر مانع دیدن بچه شود، دوستت میتواند از مسیر قانونی برای تعیین/اجرای ملاقات فرزند اقدام کند.

اینکه هر بار مجبور شود برود کلانتری، راهحل دائمی نیست؛ بهتر است زمان و شرایط ملاقات رسمی و مشخص شود.

حتی اگر شوهرش ادعای خیانت یا هر چیز دیگری کند، دادگاه باز هم باید بررسی کند و صرف ادعا معمولاً یعنی «مادر دیگر بچه را نبیند» نیست.

مگه خیانت کردی بهش یا چت خاصی با ماموره داشتی؟ اگه نه پس دلیلی نداره نگران باشی شوهرت رو سیاهی براش ...

من خیانت رابطه جنسی میدونم من اصلا دستمم بهش نخورده در حد حرف زدن بود اونم ناراحت بودم از شوهرم ماموره هم بیشتر زنگ میزد اگه پرینت بگیرن چی ؟ اجازه پرینت گرفتن میدن چون میخاد از ماموره شکایت کنه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خدانکنهبرام دعا کن دیشب دعوای بدی شد خونه بابام از قصد شلوغش کرد لباسای خودشو پاره کرد خودشو زد که ا ...

دعا کردم عزیزم الهی خدا خودش حقت رو بگیره🩵 عجب شارلاتانیه مرتیکه. قانون رو یسری مرد به نفع خودشون هر چی خواستن نوشتن بند بندش مرد سالارانه و زن ستیزانه ست. ولی توی همین قانون زن ستیز هم صحبت از مشکلات با یه مامور خیانت نیس حرف خارج از عرف نزدی که یا چیز دیگه. حتی طبق همین قانونم تو کار بدی نکردی. بیچاره بچه💔

من خیانت رابطه جنسی میدونم من اصلا دستمم بهش نخورده در حد حرف زدن بود اونم ناراحت بودم از شوهرم مامو ...

خیالت راحت خیانت که اصلا نیست. پرینت هم روال و قانون خودشو داره شاید اصلا نتونه بگیره که اگه بگیره هم تو تقصیری نداشتی نیتت کمک گرفتن بوده.

اینم واسه اینکه خیالت راحت تر شه:

معمولاً پرینت تماس یعنی لیست تماسها (شماره، تاریخ، زمان، مدت تماس)؛ نه اینکه متن حرفها یا صدای مکالمه را ببینند.

یعنی اگر فقط پرینت بگیرند، معمولاً نمیبینند که دوستت و آن مأمور دقیقاً چی گفتند.

برای محتوای مکالمه بحث جدا و شرایط قانونی خیلی خاصتری دارد.

به دوستت بگو: «فعلاً از ترس اینکه همه حرفهامون رو میبینن خودتو نابود نکن؛ احتمالاً چیزی که از پرینت درمیاد فقط نشون میده تماس بوده.» 💔

دعا کردم عزیزم الهی خدا خودش حقت رو بگیره🩵 عجب شارلاتانیه مرتیکه. قانون رو یسری مرد به نفع خودشون ه ...

میگه برای چی باید بهم زنگ میزدید بابامم حقو داد به شوهرم

خودشون هزارتا کار میکنن لاس میزنن عیب نداره حالا همون بابام دیشب میگفت ناموسیه گفتم به کسی ربط نداره گفتم ثابت بشه بهش زنگ میزدی فلان میکنم

میگه برای چی باید بهم زنگ میزدید بابامم حقو داد به شوهرم خودشون هزارتا کار میکنن لاس میزنن عیب نداره ...

اگه شوهرت آدم بود دیوونه نیسی که بری به مامور زنگ بزنی کمک بخای سعی کن با بابات تهاجمی حرف نزنی که پشتت باشه دل خانوادتو بدست بیار نیاز داری به حامی. فعلا چیزی نمیخاد بگی چون شاید حتی پرینت هم به شوهرت ندادن ولی اگه دادن به خانوادت بفهمون که تو واسه حل مشکل به ماموره زنگ زدی نه کار دیگه. موافقم واسه خودشون افتخاره واسه ما ...

قلبم عمیقا میسوزه واسه ما خانم های ایرانی💔

اگه شکایت کنه و قاضی حکم بده میتونه از همراه اول، ایرانسل یا رایتل پرینت بگیره و ببینه چندبار و هر بار چند دقیقه مکالمه بوده، پرینت پیامک ها و متنشون رو هم میتونه بگیره، ولی فقط با حکم قضایی

اگه تعداد تماس ها و مدت زمانشون طولانی باشه به ضررته

من خیانت رابطه جنسی میدونم من اصلا دستمم بهش نخورده در حد حرف زدن بود اونم ناراحت بودم از شوهرم مامو ...

به طور کلی خیانت فقط رابطه جنسی نیست، رابطه جنسی مرحله آخر خیانته

جرم خیانت در ماده 637 قانون این گونه تعریف شده است كه « هرگاه زن و مردی كه بین آنها علقه زوجیت ( محرم نشده باشند ) نباشد مرتكب خیانت ( غیر زنا ) شوند ، به 99 ضربه شلاق محكوم خواهند شد . »

منظور از خیانت یعنی خلاف وعده عمل کردن ، یعنی شما حرف هایی را با همکار یا دوستتان بزنید که اگر همسرتان بشنود ناراحت شود جوری که دیگر به شما اعتماد نداشته باشد .

تهش این که بچها بزرگ میشن میان پیشت بهش نشون نباید بدی بچها ضعف تو هستن و مثلا باید بگی بچها برام مهم نیستن چون اگه اون بفهمه بیچارت میکنه

حالا ببین شوهرت پدر خوبیه یا نه اگه خودش صلاحیت نگهداری بچها رو نداره نباید جدا بشی

اگه نمونه تو زندگیت بچهات بدبخت میشن اگه شوهرت مرد خوبی نباشه و بعد طلاق بچههام بده به ننش

میگه با کسی هستی

درصورتی که در حد حرف زدن بود اونم یکبار کتکم زد زنگ زدم ۱۱۰ مامور فرستادن ماموره هم گفت شمارمو داشته باش اگر اینسری کتکت زد پیام بدی کافیه میآییم دیگه نمیخاد زنگ بزنی ۱۱۰ که نزاره یا گوشیتو بگیره چندروز پیش ماموره زنگ زده بود اینم دید اونم کتمان کرد بعد گوشیشو خاموش کرد اینم رفته شکایت از شماره اون به همه هم گفته بیشرف