2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست
سه سالشه بله میتونه با خودم باشه اما من شرایط نگهداری رو ندارم به طور کامل

بزار پیش باباش بمونه هفته ای چند بار برو ببینش من از چت جی پی تی پرسیدم این جواب چت جی پی تیه:

به طور کلی (اگر منظورت قانون ایران باشه) پدر نمیتونه همینطوری بگه «هیچوقت نمیذارم مادر بچه رو ببینه» و خودسرانه رابطه مادر و بچه رو قطع کنه.

طبق قانون، مادر و پدر هر دو حق ملاقات با فرزند رو دارند و اگر درباره زمان و نحوه ملاقات توافق نکنند، دادگاه زمان و شرایط ملاقات رو تعیین میکنه. حتی اگر حضانت با پدر باشد، حق ملاقات مادر از بین نمیرود. برای بچه ۳ ساله هم معمولاً اهمیت ارتباط با مادر جدی گرفته میشود.

عزیزم منکه نگفتم با مشاور حرف بزن که برگردی به زندگی، من گفتم با مشاور و همسرتون درمورد بچه حرف بزنی ...

وآقا مشاور در این زمینه هست که بگه بهتره بچم پیش کی باشه ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار پیش باباش بمونه هفته ای چند بار برو ببینش من از چت جی پی تی پرسیدم این جواب چت جی پی تیه: به طو ...

اگه ثابت کنه من با کسی حرف میزدم چی در حد همون حرف میتونه رد صلاحیت بگیره ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

وآقا مشاور در این زمینه هست که بگه بهتره بچم پیش کی باشه ؟

پیش یه روانشناس کودک برید اول بچتون رو ارزیابی کنه، بعد پیش مشاور خانواده ی خصوصی برید و موضوع رو مطرح کنید ، با توجه به ارزیابی روانشناس کودک و صحبت هایی که با شما میکنه میتونه راهنماییتون کنه زندگی بچه پیش کدومتون اسوده تر و در ارامش تره

خب چرا به زندگیتون ادامه نمیدین بچه خب داغون میشه این وسط

هیچ حسی دیگه بهش ندارم حتی یه کلمه درست نمیتونه باهام حرف بزنه همش دادوبیداد و فحاشی

هیچ حسی دیگه بهش ندارم حتی یه کلمه درست نمیتونه باهام حرف بزنه همش دادوبیداد و فحاشی

خب حرف زدن که جرم نیست بخواین تیشه به زندگیتون بزنین.شاید یه کفتگوی ساده بوده انقد بزرگش نکنید

اینو دیگه نمیدونم ببینم چت جی پی تی چی میگه میام میگم😂

یکبار زنگ زدم مامور اومد کتکم زده بود مامور هم گفت چرا اذیت میکنه زودتر زنگ نزدی گفتم گوشیو میگیره یا نمیزاره گفت شمارمو بگیر اینسری پیام بده که نفهمه مامیاییم بعدش چندباری زنگ زد آخرین بار هم چندروز پیش زنگ زد شوهرم خونه بود فهمید زنگ زد به خانوادم اون مامور بیشعور هم کتمان کرد گفت به دروغ نمیدونستم شوهر داره قطع کرد حالا همه چی ریخت رو سرم شوهرمم رفته شکایت کرده از شماره ماموره که همه چیو دربیاره نمیدونم چکار کنم

اگه ثابت کنه من با کسی حرف میزدم چی در حد همون حرف میتونه رد صلاحیت بگیره ؟

چت جی پی تی میگه :

اگر منظورت قانون ایران باشه، صرفِ اینکه مادر با یک نفر حرف زده باشد (مثلاً پیام یا تماس معمولی) به خودیِ خود معمولاً باعث نمیشود که «صلاحیت دیدن بچه» را از دست بدهد.

در بحث حضانت و ملاقات، معیار اصلی دادگاه مصلحت و سلامت کودک است؛ یعنی بررسی میکند آیا رفتار یکی از والدین واقعاً به بچه آسیب میزند یا نه. صرف یک ارتباط یا حرف زدن، بدون اینکه موضوعی مثل آسیب به کودک، رفتار خطرناک، بیصلاحیتی جدی و... ثابت شود، معمولاً دلیل کافی برای قطع رابطه مادر با بچه نیست.

حتی اگر پدر چیزی مطرح کند، باز هم اینطور نیست که خودکار بگویند «دیگه مادر بچه رو نبینه». تصمیم با دادگاه است و باید شرایط بررسی شود.

برای اینکه یک مادر از ملاقات با فرزند محروم شود، موضوع اصلی این نیست که «با چه کسی حرف زده»، بلکه دادگاه بررسی میکند آیا رفتار مادر به مصلحت یا امنیت و تربیت کودک آسیب میزند یا نه. قطع کامل ملاقات معمولاً موضوع خیلی سنگینی است و باید دلیل جدی وجود داشته باشد، نه صرف یک ادعا

اما اگر شوهرش ادعا کند چیزهای دیگری بوده (مثلاً رابطهای که به شکل جدی روی وضعیت کودک اثر گذاشته، رفتارهای آسیبزا، بیتوجهی شدید به کودک و...) ممکن است دادگاه بررسی کند. باز هم تصمیم با دادگاه است، نه اینکه شوهر خودش بتواند حکم بدهد «دیگه بچهات رو نمیبینی».

خب حرف زدن که جرم نیست بخواین تیشه به زندگیتون بزنین.شاید یه کفتگوی ساده بوده انقد بزرگش نکنید

در نظر من جرم نیست اون میگه خیانت کردی باهاش بودی

چت جی پی تی میگه :اگر منظورت قانون ایران باشه، صرفِ اینکه مادر با یک نفر حرف زده باشد (مثلاً پیام یا ...

ای بابا میترسم دادگاه تعیین کنه این برای اینکه اذیت کنه نزاره برم ببینمش منم هی مجبور بشم برم کلانتری دادگاه

یکبار زنگ زدم مامور اومد کتکم زده بود مامور هم گفت چرا اذیت میکنه زودتر زنگ نزدی گفتم گوشیو میگیره ی ...

الهی بمیرم برای دلت و زندگیت💔

عزیزم بازم چت جی پی تی میگه حتی اگه شوهرت ثابت هم کنه بازم حق دیدن بچه رو نمیتونه ازت بگیره خیالت راحت

در نظر من جرم نیست اون میگه خیانت کردی باهاش بودی

مگه خیانت کردی بهش یا چت خاصی با ماموره داشتی؟ اگه نه پس دلیلی نداره نگران باشی شوهرت رو سیاهی براش می مونه بزار پیگیری کنه

ولی حتی اگه بود و ثابت میشد هم باز ربطی به ندیدن بچه نداره