2777
2789
عنوان

کمکم کنید

325 بازدید | 41 پست

دارم جدا میشم شوهرم میگه اگه میخای طلاق بگیری بچه پیش من بمونه نمیزارم ببینیش منم نمیتونم حضانت بچه رو بگیرم چون واقعا سخته تنهایی بخام نگهداری کنم و خرچشو بدم اما میخام هفته ای دوروز پیش من باشه میگه نمیزارم بچه هوایی میشه هزار تا چرت وپرت هم بهم میچسبونه میگه صلاحیت نداری و از اینحرفها چکار کنم

میتونه کاری کنه نتونم بچمو ببینم ؟؟؟؟؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باحکم دادگاه میتونی ببینیش البته اگرنبرش شهردوریاخارج کشور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با یه مشاور و روانشناس صحبت کن و شرایطتو برسی کن ، مسئله زندگیه یه بچست که شما برای نیاز خودتون به دنیا اوردینش و مسئولیت کاملش بر عهده ی شماست ، باید تمام اسیب هایی که قراره ببینه رو پیش بینی کنید و اگر بچتون با ارزشه براتون کاری کنید اسیب هاش به حداقل ممکن برسه، از غرورتون بگذرید و با همسرتون در این مسئله به مشاور مراجعه کنید فقط به خاطر بچه و ایندش بهترین تصمیم و بگیرید

به سن بچه بستگی داره اگه زیر هفت سال باشه طبق قانون همچین حقی نداره و حضانت بچه میتونه حتی کامل با خ ...

سه سالشه

بله میتونه با خودم باشه اما من شرایط نگهداری رو ندارم به طور کامل

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

با یه مشاور و روانشناس صحبت کن و شرایطتو برسی کن ، مسئله زندگیه یه بچست که شما برای نیاز خودتون به د ...

دیگه نمیشه از اینحرفها گذشته مشاور هم نمیتونه کاری کنه چون واقعا نمیخام این زندگی هم جز سردی هیچی نداره

دیگه نمیشه از اینحرفها گذشته مشاور هم نمیتونه کاری کنه چون واقعا نمیخام این زندگی هم جز سردی هیچی ند ...

عزیزم منکه نگفتم با مشاور حرف بزن که برگردی به زندگی، من گفتم با مشاور و همسرتون درمورد بچه حرف بزنید، بهترین تصمیم برای ایندش و بگیرید، با خودخواهی خودتون تصمیم نگیرید که بچه پیش کدوم باشه، باید نیاز بچه رو ببینید، اگر ذره ای بچتون براتون مهمه در این مورد غرور رو کنار بزارید و با همسرتون پیش مشاور و روانشناس برید تا هم بچه ارزیابی بشه هم والد درست برای نگهداریش انتخاب بشه

براچی صلاحیت نداشته باشی

میگه با کسی هستی

درصورتی که در حد حرف زدن بود اونم یکبار کتکم زد زنگ زدم ۱۱۰ مامور فرستادن ماموره هم گفت شمارمو داشته باش اگر اینسری کتکت زد پیام بدی کافیه میآییم دیگه نمیخاد زنگ بزنی ۱۱۰ که نزاره یا گوشیتو بگیره چندروز پیش ماموره زنگ زده بود اینم دید اونم کتمان کرد بعد گوشیشو خاموش کرد اینم رفته شکایت از شماره اون به همه هم گفته بیشرف

اون باید نفقه بچه رو بدهو میتونی حضانت کامل بگیریبا پول اون بچتو بزرگ کنی

فکر نکنم نفقه خوب ببرن تا اونجایی که خبر دارم خیلی کم میبر ن منم باید برم سرکار چطور میتونم با بچه سه سال