2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

548 بازدید | 12 پست

بچه ها من خواب دیدم بچه بودم با پدرم داشتم میرفتم یهو دو تا پلنگ بهمون حمله کردن. اول فکر نمی کردم حمله کنن یا کاری داشته باشن‌‌ولی حمله کردن بعد من نرسیدم بچه بودم رفتم یه آقا یادمه باهامون بود گفتم کو بابام کجاست دیدم کبوتر پشت درختی افتاده نصف بدنشو پلنگ‌کندن خوردن رفتن یهو از خواب پریدم معنی خوابه چیه؟!!کسی خواب پلنگ دیده؟!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر خواب ببینید پلنگی به شما حمله ور می‌شود نشانه آن است که در اثر اعتمادی نابجا آینده خود را خراب خواهید کرد.

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
اره ولی کشته شده بود توسط پلنگها

اهاا خدا به خیر بگذرونه اول اینکه یه چیزی تو صدقه بنداز برای رفع بلا. و دوم اینکه تو خواب اگه کسی مرده باشه یعنی عمرش طولانی میشه و سوم اینکه دیدن خون در خواب ، خوابو باطل میکنه ولی برای اینکه خیالت راحتر باشه اگه کسی تو اقوامتون هست که از تعبیر خواب چیزی میدونه ازش بپرس ولی حتما صدقه بنداز  

کبوتر ازدواج کردن زنه پلنگ دو نفر آدمی توی زندگیت که ابهت فراوون  دارن برات باعث ناراحتی شما میشن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
معنی کبوتر و چی میدونین ؟ 

کبوتر در خواب نشانه صلح و دوستي است.

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
اهاا خدا به خیر بگذرونه اول اینکه یه چیزی تو صدقه بنداز برای رفع بلا. و دوم اینکه تو خواب اگه کسی مر ...

ن درست می گی چون ی بار دیگم خواب خون دیدم تو خواب تعبیرش همین بطالت خواب بود مرسی

سلام من اردتودنسی دارم دیشب خواب دیدم خیلی ارتودنسیم دندونمو اذیت میکنه از شدت اذیت کردن دندونام اینقدر فشار دادم که دندون بالا سمت چپم افتاد تقریبا لق شد که به مویی بند بود بعد من گذاشتمش سرجاش نذاشتم در بیاد و دستگاه اردتونسیم دوباره وصل کردم

میخواستم بدونم چه تعبیری داره؟

لطفا بهم پاسخ بدید