2777
عنوان

من یه جا که میرم

189 بازدید | 20 پست

جلوی بقیه اصلاااااا نمیدونم چی درسته بگم...چی زشته بگم ...چی بهتره بگم

مثلا رفته بودیم با خواهرم خونه دوستم مهمونی

مامانش هم بود

بعد سر سفره سالاد و ژله که میخواستم بخوریم من از ظرف خواهرم میخوردم

هی میگفتن صبر کن میریم برات بشقاب میاریم ...منم تعارف میکردم میگفتم نه نمیخواد من با خواهرم از یه جا میخورم که ظرف دیگه کثیف نشه

اونام خندشون گرفت

من اصلاااا همون لحظه تشخیص نمیدم حرفم زشته یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبل حرفت فکر کن ولی وقتی زدی دیگه بهش فکر نکن و عذاب وجدان نداشته باش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

این حرفم بد بوده؟

حرفت که والا من خندم نگرفت حالا اینکه اوضاع اونجا چه شکلی بود و چه تفسیر و تحولاتی رخ داد که خندیدن خدا داند اما کلا میگم اگه ادمی هستی که حرف زدن بلد نیستی کم حرف باش و کتاب بخون

این بی ریاگیه؟اتفاقا اصلا کسی بام حال نمیکنه

اشکال نداره خودت باش ولی اینا نشونه اینه زیاد واسه خودت ارزش قائل نمیشی

یکم بیشتر برا خودت احترام قایل شو وگرنه بعدا ادمها هم یاد میگیرن دست کم بگیرنت

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی