2777
2789
عنوان

حس ششمیا

85 بازدید | 19 پست

چرا دوست بعد یه مدت دیگه اصلا پیام نمیده؟

قبلا هر روز بهم پیام میداد و منم بهش کلا پیام میدادم ولی دیگه حتی آنلاینم نمیشه.

بهش توی پیامک پیام دادم جواب نداد

چرا؟

بعضی از حرفا مثل باده به وقتش میگذره و میره، پس به خنکیش دل نبند:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید افسردس یا خودکسی کرده

نه اتفاقا اصلا افسرده نیست و همشم به فکر این بود که درس بخونه و قوی بشه

نه اتفاقا اصلا افسرده نیست و همشم به فکر این بود که درس بخونه و قوی بشه

خب اتفاقا این روند فکری یه آدم افسردس

امیدوار جلوه میدن خودشونو

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

بعضی ادما اینطورین کلا یه سری وقتا میخوان تنها باشن

حدودا 2 ماه شده

بعد دوست خیلی صمیمی هم هستیم و چیزی هم نشد که بخوام مثلا بگم قهره

حدودا 2 ماه شدهبعد دوست خیلی صمیمی هم هستیم و چیزی هم نشد که بخوام مثلا بگم قهره

خب شاید ناراحته ازت بعضی وقتا ادما از چیزای ساده که ما متوجه نمیشیم ازمون ناراحت میشن واسه خودم پیش اومده

خب اتفاقا این روند فکری یه آدم افسردسامیدوار جلوه میدن خودشونو

خداکنه اینطور نباشه

از جاییم نمیتونم بفهمم چیشده بجز اینکه خودش بگه چون دوست سال قبلم توی یه مدرسه ی دیگس

خب شاید ناراحته ازت بعضی وقتا ادما از چیزای ساده که ما متوجه نمیشیم ازمون ناراحت میشن واسه خودم پیش ...

اتفاقأ من خودم بدتر حساس ترم اینجوریم که وقتی یه حرفی میزنم یجوری جواب میده سریع میگم چیزی شده یا ناراحت شدی؟ بعدش اون میگه نه بخدا نه😂

خداکنه اینطور نباشهاز جاییم نمیتونم بفهمم چیشده بجز اینکه خودش بگه چون دوست سال قبلم توی یه مدرسه ی ...

یعنی حتی یه لحظه به فکرت خطور نکرد شاید فوت کرده؟ دوماه زیاده. خطش خاموشه یا بوق میخوره؟ با یه شماره دیگه بهش زنگ بزن. توی اینستاگرامش به فالورای خانوادگیش پیام بده.

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

اتفاقأ من خودم بدتر حساس ترم اینجوریم که وقتی یه حرفی میزنم یجوری جواب میده سریع میگم چیزی شده یا نا ...

خب دیگه شاید میخواد تنها باشه اگه مقدور واست زنگ بزن بهش حالشو بپرس

یعنی حتی یه لحظه به فکرت خطور نکرد شاید فوت کرده؟ دوماه زیاده. خطش خاموشه یا بوق میخوره؟ با یه شماره ...

آره بخاطر همین یه لحظه ترسیدم گفتم بگم اینجا ولی اصلا آدمی نیست که بخواد خودکشی بکنه من مطمئنم.

خطش بوق میخوره ولی بر نمیداره با یه شماره ی دیگم زنگ زدم البته کلا از زنگ زدن و تماس بدش میومد و شماره ی ناشناس جواب نمیداد، اینستام نداره

خب دیگه شاید میخواد تنها باشه اگه مقدور واست زنگ بزن بهش حالشو بپرس

هرکاری بگی کردم، گوشیش زنگ میخوره ولی جواب نمیده با یه گوشیه دیگم زنگ زدم ولی باز جواب نداد

هرکاری بگی کردم، گوشیش زنگ میخوره ولی جواب نمیده با یه گوشیه دیگم زنگ زدم ولی باز جواب نداد

اگه تا چند روز دیگه ازش خبری نشد سراغشو از خانوادش یا دوستای مشترکتون بگیر ببین چیزیش شده یا نه اگه چیزیش شده بود که هیچی کمک حالش باش اگه که چیزیش نشده بود و حرکتاش از قصد ایگنور کردنته قطع ارتباط کن یا اگه خواست بک بزنه واسه دوستی منت بزار سرش . تمام

اگه تا چند روز دیگه ازش خبری نشد سراغشو از خانوادش یا دوستای مشترکتون بگیر ببین چیزیش شده یا نه اگه ...

مرسی عزیزمم💙