2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بعضی وقتا نه همیشه خدا😐

وا چرا همیشه؟مثلا چی میگ

من فقط میگ دوس ندارم قبلا طرز پوششت اینطوری نبوده (منظورش دوران دوستیمون هستش) مثلا ب تیشرت لانگ گیر میده بیرون بپوشم

متاهلم درخواست ندیننننن

نههیچوقت هیچکس ب من نگفته چی بپوش چی نپوش

واقعا پوششت چطوریه؟؟

من همسرم ب تیشرت لانگ گیر میده میگه اندامت مشخص میشه کامل استینش خیلی کوتاهه و میگ دوران دوستیمون پوششت اینطوری نبوده ولی ب نطر خودم همین بوده

متاهلم درخواست ندیننننن

وا چرا همیشه؟مثلا چی میگمن فقط میگ دوس ندارم قبلا طرز پوششت اینطوری نبوده (منظورش دوران دوستیمون هست ...

چون پروتشریف داره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
😂😂 تا حالا صحبت کردین راجبش؟؟

بله زیاد گاهی وقتابا بحث گاهی وقتا با خواهش کلا توهمه چی دخالت میکنه نظرمیده همههههه چیاااا حالا بپرسی چرا جوابش اینه چون زیادی خوشکل جذابی😏

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
ای بابا امیدوارم بهتر بشه شما بگو من چیکار کنم

اگه فقط ب تیشرت لانگ گیرمیده کوتاه بیا یکی دوباراشکالی نداره زندگی مشترک پیش میادگاهی وقتاتونظری میدی برااون

واقعا پوششت چطوریه؟؟من همسرم ب تیشرت لانگ گیر میده میگه اندامت مشخص میشه کامل استینش خیلی کوتاهه و م ...

معمولی

بابام همیشه میگفت جوری لباس بپوش که کسی نتونه بهت حرفی بزنه.منم سعی کردم گوش بدم

البته مردای خانواده ما کلا ب این چیزا زیاد گیر نمیدن

اگه فقط ب تیشرت لانگ گیرمیده کوتاه بیا یکی دوباراشکالی نداره زندگی مشترک پیش میادگاهی وقتاتونظری مید ...

میگ تو جمع خونواده بپوش اما بیرون ن ... من زیاد پوششمم بد نیست اما بعضی وقتا صحبتش میشه غیر مستقیم میگ از بی حجابی و لباس باز بدش میاد منم میترسم گیر دادنش بیشتر بشه مثلا برا شومیز کوتاهم گیر بده

متاهلم درخواست ندیننننن

معمولی بابام همیشه میگفت جوری لباس بپوش که کسی نتونه بهت حرفی بزنه.منم سعی کردم گوش بدم البته مردای ...

خیلی خوبه منم پوششم معمولیه از نظر خودم ولی خب بعضی وقتا دیگ...

متاهلم درخواست ندیننننن

میگ تو جمع خونواده بپوش اما بیرون ن ... من زیاد پوششمم بد نیست اما بعضی وقتا صحبتش میشه غیر مستقیم ...

خب یکی دوبارمواردخاص من بودم کوتاه میومدم ولی همیشه نه