2777
2789
عنوان

زعفر جنی

121 بازدید | 18 پست

بچه ها من تازه فهمیدم و فقط میتونم بگم برگام

سری دومی که برگام ریخت این بود که مراجع تقلید مراسم ختمش رو رفته بودن حدود ۶۰ ۷۰ سال پیش

واقعا پشمام🙏🙏

امیدوارم امشب خوابم ببره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی هست؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

که بود؟ و چه کرد؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
پادشاه جن مسلمانان که به امام حسین کمک کردو همین چن سال پیش فوت کرد و مراجع تقلید به ختمش رفته بودن

اما من شنیدم امام حسین نزاشته که کمکش کنن دلیلشونم این بوده که شما اونارو میبینید و اونا شمارو نمیبینن و این ناجوانمردانس

میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷