2789

خیلی مسئله مهمی 

چطور اول بهش توجه نکردید🤔🤔

مخصوصا اگر مرد مذهبی باشه که واویلاست

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفاوت اعتقادی و فرهنگی 

خیلی موضوع مهمیه

قبل از ازدواج هم باید ب تفاهم نسبی رسید

زیر یک سقف؛ مشکل ساز میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مشخصه که مهمه. از اختلاف سلایق سیاسی و خیلی چیزای دیگه هم مهمتره. شاید این یه پله باشه برای صعود و با ایمان تر شدن شما. شاید خواست خدا بوده میتونی به فال نیک بگیریش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مشخصه که مهمه. از اختلاف سلایق سیاسی و خیلی چیزای دیگه هم مهمتره. شاید این یه پله باشه برای صعود و ب ...

شاید ! ولی الان یکساله ازدواج کردیم . هضم بعضی مسائل برام سخته. پافشاری روی حجاب و ... اینجور مسائل ! اگه باهاش بجنگم طوری وانمود میکنه که انگار من آدم بدی ام و بی دین و ایمونم . ولی من میخوام بهش بفهمونم در این حد افراطم خوب نیست. 

شاید ! ولی الان یکساله ازدواج کردیم . هضم بعضی مسائل برام سخته. پافشاری روی حجاب و ... اینجور مسائل ...

حجاب که چیز بدی نیست. افراط هم نیست. من یادمه اون زمانی که شوهرم اومد خواستگاری به بابام گفتم بابا این شاید از من بخواد تو مهمونی های خانوادگی هم چادر بپوشم چی کار کنم؟ بابام گفت اگر همسرت باعث رشد معنویت بشه هیچ ایرادی نداره خیلی هم خوبه.

شما هم یکم مطالعه کن با شوهرت حرف بزن بسنجش ببین اگر واقعا خواسته هاش افراطی نیست اینو یه نشونه از خدا بدون که خواسته بهتر و کامل تر بشی. مذهبی بودن اصلا چیز بدی نیست باعث کمال ادم میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنظرتون به روش بیارم که من مثل اون فکر نمیکنم ؟!

الان دیره ها 

چند وقته با هم‌ زندگی میکنید؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻