2777
2789
عنوان

معده درد

22 بازدید | 6 پست

سلام خانوما .من پارسال معدمو آندوسکوپی کردم خداروشکر سالم بود .بخاطر اسید معده پنتوپرازول میخورم .سونوی شکم و سی اسکن اینا هم همه شو دادم بخاطر روده تحریک پذیر می داشتم ...حالا چند وقته احساس میکنم غذای ادویه دار یا قرمه سبزی اینا میخورم سمت چپ پشت و کمر درد میگیره ..شماها هم معده دردتون اینجوریه

خب می تونه تاثیر داشته باشه

من خودم معدم اسیدیه پنتوپرازول میخورم گهگاهی ولی هیچی به اندازهٔ امپرازول که ناشتا میخورم رو معدم اثر نداره

خدا رو شکر چن ماهه مصرف می کنم اصلا نمیدونم معده درد یعنی چی

خب می تونه تاثیر داشته باشه من خودم معدم اسیدیه پنتوپرازول میخورم گهگاهی ولی هیچی به اندازهٔ امپرازو ...

اول امپرازول میخوردم .دکتر تغییر داد پنتو خوردم .آخه معده مگه میزنه به کمر سمت چپ؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اول امپرازول میخوردم .دکتر تغییر داد پنتو خوردم .آخه معده مگه میزنه به کمر سمت چپ؟

خب دستگاه گوارشه دیگه با همه جا در ارتباطه

ولی واسه اطمینان یه دکتر برو

شاید معدت عصبیه

خب دستگاه گوارشه دیگه با همه جا در ارتباطهولی واسه اطمینان یه دکتر بروشاید معدت عصبیه

آره برای چکاپ دکتر میرم .چند روز دیگه میرم .چون قرص مصرف میکنم .ممنون آبجی ک جواب دادی ❤️🌹