2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست
کارخوبی کرد باید برای پسرا کلاس گذاشت

حالا قبل کلاس گزاشتن یه نگاه باید تو آیینه کرد

Hospitality field🌱I'm learning english. اگه چیزی گفتی و جوابی ندادم بدون اونقدر پوچ و بی ارزشی که پنج ثانیه وقت هم برات زیاد دونستم .!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شبکه میده .من دیرپال گرفتم نداد

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

حالا قبل کلاس گزاشتن یه نگاه باید تو آیینه کرد

من در هر حااااال طرفدار دخترام

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

از دخترا بهترن به نظرم

نه اصلا پسرا هم خیلی وحشتناکن

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

فقط رعنا نازه البته فعلا

قیافهاشونو خودشون خراب کردن با تتو های اگزجره و عملای عجیب غریب هم دختراش هم پسراش