2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

25 بازدید | 40 پست

بچه ها من کلاس زبان نرفتم

و امتحان نهایی با تمرین زیاد کتاب تونستم نمرمو درست کنم

اما الان تو دانشجو دارم در برابرش کم میارم نمرم افتضاح شد خیلی ناراحتم یه کلاس نمرمو دیدن

دپرس شدم امروز بخاطرش

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

کلاس زبان آنلاین برین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام خوبی میشه بگی زبان دانشجویی در چه حده مثلا چقدر فرق داره با دبیرستان؟

سلام مرسی

خوب من زبان رشتم گسترده هست

متوسط رو به بالا هست اگه سطحت متوسط باشه اوکیه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

کلاس زبان آنلاین برین

آره ولی الان زبان دانشگاه داره لهم میکنه

لیسنینگ چطور داره؟

دانشگاه که لیسینیگ نداره

یه برنامه هست شیوا اسمشه از گوگل دان کن

منم کلاس نرفتم ۱ ترم رفتم ناامید شدم کاش از بچگی مینوشتنم

این برنامه خیلی خوبه درساشم کوتاهه

خودم هنوز شروع نکردم ازمون دارم

اما خوب برو نصب کن ببین تا درس ۴ رایگانه بعد باید اشتراک بخری یه هرچند وقت یه بارم تخفیف داره

خیلی بهصرفه تر از کلاس زبانه

یوتیوب هم عالیه

موفق باشی ایشالا

من خودمم دبیرستان خیلی اذیت شدم به خاطر زبان 😪

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

دانشگاه که لیسینیگ نداره

چه خوب

فقط کتبیه ؟

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

یه برنامه هست شیوا اسمشه از گوگل دان کن منم کلاس نرفتم ۱ ترم رفتم ناامید شدم کاش از بچگی مینوشتنماین ...

آخ الان کلاس زبان میرم ولی زبان دانشگاه خیلی اذیت میشم

سلام خوبی میشه بگی زبان دانشجویی در چه حده مثلا چقدر فرق داره با دبیرستان؟

بستگی ب رشته داره

من تو رشتم کلا ۳ واحد زبان عمومی داشتم که فقط رایتینگ بود و ریدینگ ، راحت بود

زبان تخصصی هم چند واحد دارم که اونم سخت نیست باید استاد درس بده توام بخونیش اونم امتحانش خوبه

مرسی خیلی خوبه من لیسنینگم افتضاحه😭

خواهش میکنم

نگرانش نباش نیسن

آخ الان کلاس زبان میرم ولی زبان دانشگاه خیلی اذیت میشم

آخی رشته ت چیه ؟