2777
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

50 بازدید | 12 پست

بچه ها هنوز بین جنسیت دختر و پسر تفاوت هست

چرا جامعه طوری که انگار پسر بهتره؟

موقع بارداری میگم که تا جنسیت میفهمن واکنشا فرق داره؟

این که کسی پسر داره حس برتری داره؟

افکار پوچ

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من وقتی حامله شدم تا ۴ ماهگی تقریبا به هیچکس نگفتمبعدا که مشخص شد دیگه عموم پرسید جنسیت چیهگفتم پسرخ ...

بیشتر خود مادرا اینطورن

توی مطبا با یه حس غرور میگن پسر😂

اره هنوزم تبعیض هست متاسفانه توی خانواده های سطح پایین و قدیمی هم نه توی خیلی از خانواده های مدرن هم ...

الان که خودمون بزرگ شدیم به نظرم چه دختر چه پسر دیگه درگیر خانواده نیست

یعنی کمک خاصی بهشون نمیکنیم

چند درجه دختر بهتره

بله بیشتر دختر دوس دارن و وقتی بچشون پسر باشه غمگین می شن

واقعا نمی دونم این رسمای قدیمیو باید چی کار کنیم

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

برعکسه

اینم بده چی مثلا این خوبه؟

البته اینم بگم بچه ها که به دنیا میان دیگه پدرو مادرشون فرق نمی ذارن ولی با جنسیت پسر مشکل دارن خیلی خصوصا داییام

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

من اونقد بدم میاد از کسی که واسه پسر بودن بچه خر ذوق میشه😐😑

مامان بزرگم تا فهمید بچه عموم (بعد از چند تا سقط) دختره حتی نرفت بیمارستان نگاش😐

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی

کسایی که بچه پسر دوست دارن ۲ دسته ان( از نظر من)

کسایی که صرفا به اون جنسیت علاقه بیشتری دارن بدون دلیل خاصی ، این علاقه از نوع سالمه یعنی از دختر بودن بچش ناراحت و افسرده نمیشه یا بدش نمیاد ولی بازم پسرو ترجیح میدن مثل اینکه یکی دختر ترجیح بده ولی اگر پسر شد ناراحت نشه

دسته دوم خانومایی هستن که عمیقا قبول دارن جنس ضعیف و دومن و میخوان با پروروش دادن ی جنسیت برتر( از نظر خودشون ) این ضعف رو تو خودشون برطرف کنند

که ایول ببینید من همچین پسر قوی و خوش قد و بالایی به دنیا اوردم و بزرگ کردم... و اکثر از دختر دار شدن ناراحت میشن