2777
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

71 بازدید | 12 پست

بچه ها هنوز بین جنسیت دختر و پسر تفاوت هست

چرا جامعه طوری که انگار پسر بهتره؟

موقع بارداری میگم که تا جنسیت میفهمن واکنشا فرق داره؟

این که کسی پسر داره حس برتری داره؟

افکار پوچ

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی حامله شدم تا ۴ ماهگی تقریبا به هیچکس نگفتمبعدا که مشخص شد دیگه عموم پرسید جنسیت چیهگفتم پسرخ ...

بیشتر خود مادرا اینطورن

توی مطبا با یه حس غرور میگن پسر😂

اره هنوزم تبعیض هست متاسفانه توی خانواده های سطح پایین و قدیمی هم نه توی خیلی از خانواده های مدرن هم ...

الان که خودمون بزرگ شدیم به نظرم چه دختر چه پسر دیگه درگیر خانواده نیست

یعنی کمک خاصی بهشون نمیکنیم

چند درجه دختر بهتره

بله بیشتر دختر دوس دارن و وقتی بچشون پسر باشه غمگین می شن

واقعا نمی دونم این رسمای قدیمیو باید چی کار کنیم

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

برعکسه

اینم بده چی مثلا این خوبه؟

البته اینم بگم بچه ها که به دنیا میان دیگه پدرو مادرشون فرق نمی ذارن ولی با جنسیت پسر مشکل دارن خیلی خصوصا داییام

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

من اونقد بدم میاد از کسی که واسه پسر بودن بچه خر ذوق میشه😐😑

مامان بزرگم تا فهمید بچه عموم (بعد از چند تا سقط) دختره حتی نرفت بیمارستان نگاش😐

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

کسایی که بچه پسر دوست دارن ۲ دسته ان( از نظر من)

کسایی که صرفا به اون جنسیت علاقه بیشتری دارن بدون دلیل خاصی ، این علاقه از نوع سالمه یعنی از دختر بودن بچش ناراحت و افسرده نمیشه یا بدش نمیاد ولی بازم پسرو ترجیح میدن مثل اینکه یکی دختر ترجیح بده ولی اگر پسر شد ناراحت نشه

دسته دوم خانومایی هستن که عمیقا قبول دارن جنس ضعیف و دومن و میخوان با پروروش دادن ی جنسیت برتر( از نظر خودشون ) این ضعف رو تو خودشون برطرف کنند

که ایول ببینید من همچین پسر قوی و خوش قد و بالایی به دنیا اوردم و بزرگ کردم... و اکثر از دختر دار شدن ناراحت میشن