2777
2789

بزار تابستون بشه

امپول لاغری و باشگاه هر روز

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 بدنسازی نمیرم. سپردمش به خودت اوس کریم، تو بساز، تو بسازی قشنگتره😂

ببخشید میشه بپرسم چند کیلیویی؟

من خودم ۴۰ کیلو هستم ۱۶۰ قدمه چون لاغر اندامم همه بهم میگن کوتاهی و این حرفا ۱۶ سالمه و لباس خوب مناسب تنم پیدا نمیشه

من کلا از بچگی لاغر بودم نمی دونم چرا ژنتیکی هم نیست بگم اره ژنتیکیه هیج کس تو فامیلمون مثل من لاغر نیست همه تپل

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار تابستون بشه امپول لاغری و باشگاه هر روز

قبلا ملیتاید استفاده کردم یه مدت خوب شدم دوباره از استرس جنگ چاق شدم یه مقدار. ملیتاید را خیلی گرون کردند شده ۲۵۰۰. اینجوری ماه ۱۰ تومن میفته ۱۵۰۰ هم باشگاه. نمیتونم اینقدر هزینه کنم. باشگاه میرم اما دنبال داروی دیگه هستم

قبلا ملیتاید استفاده کردم یه مدت خوب شدم دوباره از استرس جنگ چاق شدم یه مقدار. ملیتاید را خیلی گرون ...

چند کیلو کم کردی باهاش ؟

قرصه ؟

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 بدنسازی نمیرم. سپردمش به خودت اوس کریم، تو بساز، تو بسازی قشنگتره😂

نه ملیتاید قلم هست. ماهی ۵ کیلو تقریبا

چند تا زدی ؟

برگشت وزنت؟

ببخشید میشه بپرسم چند کیلیویی؟من خودم ۴۰ کیلو هستم ۱۶۰ قدمه چون لاغر اندامم همه بهم میگن کوتاهی و ای ...

عین مدلایی ک قدووزنت

لیسا بلک پینک وایناروببین چخوبن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عین مدلایی ک قدووزنت لیسا بلک پینک وایناروببین چخوبن

خودمم بیلینکم😍 ولی واقعا خیلی از اطرافیان میشنوم میگن تو چقدر لاغری بیماری چیزی داری ؟ و اکثرا لباس مناسب و سایز تنم پیدا نمی کنم

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

خودمم بیلینکم😍 ولی واقعا خیلی از اطرافیان میشنوم میگن تو چقدر لاغری بیماری چیزی داری ؟ و اکثرا لب ...

محل نده اونارو ..متفاوت باش من عاشق تیپ اسکینی ام قدم ۱۷۰ وزنم ۶۸.هدفم ۵۵ ۵۰ کیلوعه دارم کم میکنم

تودرروز چی میخوری جقدر؟ورزش فعالیت چی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

محل نده اونارو ..متفاوت باش من عاشق تیپ اسکینی ام قدم ۱۷۰ وزنم ۶۸.هدفم ۵۵ ۵۰ کیلوعه دارم کم میکنمتود ...

من مثل همه میخورم شیرینی نمی خورم و نون کم میخورم آب زیاد میخورم چای ماهی یک یا دو لیوان اونم اگه بریم مهمونی و مجبور باشم . از بچگی همین بودم گوشت هم مخصوصا گوشت قرمز اصلا سمتش نمیرم مگر اینکه گوشتی باشه که آشپز ها پخته باشن یا گوشت چرخ کرده یا سینه ی مرغ میخورم کلا سخت گیر و بد غذا و وسواسی فسفود هم بجگی هام زیاد میخورم الان خیلی کمش کردم

من مثل همه میخورم شیرینی نمی خورم و نون کم میخورم آب زیاد میخورم چای ماهی یک یا دو لیوان اونم اگه ...

چایی مگ ادموچاق میکنه؟

ن غذاخوردنت مث بقیه نیس ک..

نهار مثلا چی میخوری ی وعده نهار وصبحونه شامت بگو