2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عشقم مذهبیهالبته خودشم خوش پوش و خوش لباسه به نظرت براشون مهمه تو چجوری باشه پوششت

اگه مذهبی واقعی باشه آره مهمه

امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁

اگه مذهبی واقعی باشه آره مهمه

تو خودت بودی چیکار میکردی

حالا نه بگه چادر

ویل خب بگه مثلا مانتو بلند و گشاد بپوش روسری هگ حتما سرت باشه حالا یکم هم موهات بیرون بود اشکال نداره

تو خودت بودی چیکار میکردیحالا نه بگه چادر ویل خب بگه مثلا مانتو بلند و گشاد بپوش روسری هگ حتما سرت ب ...

من خودم چون پوشیده هستم

برام مهم نیس نظر بقیه

اینم بگم با انتخاب خودمه ینی اجباری نیس

امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁

به نظرت عشق میتونه کاری کنه که طرف قبول کنهچون یکم میترسم

چیو قبول کنه عزیزم

تو خودت بودی چیکار میکردیحالا نه بگه چادر ویل خب بگه مثلا مانتو بلند و گشاد بپوش روسری هگ حتما سرت ب ...

اگر خودت پوششت خیلی آزاده قبول نکن چون اذیت میشی

به شخصه بدم میاد یکی چیزی رو برام اجبار کنه یا در مورد پوششم نظر بده

پدر و مادر خودم مذهبی هستن ولی هیچ وقت حجاب و نماز برام تحمیل نکردن

البته منم اینجوری نیستم مثلا با کراپ برم بیرون ولی خب..😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

چیو قبول کنه عزیزم

میکم یت من قبول کنم یا اون

ببین من خودم هم مانتویی هستم ک روسری هم دارم

بعضی وقتا موهامو از پشت میزارم بیرون

عکس پروفایل اینستا هم بدون روسریه

به نظرت کدوم قبول میکنه که اون یکی رو بپذیره