2777
2789
عنوان

خرید گوشی

28 بازدید | 15 پست

دوستان من گوشیم ۱۶ پرو مکسه و ریجستر نکردم گوشی قبلیم هم ۱۲ نرمال بود و منو این ۱۶ خیلی اذیت کرد ریجستر نشدنش گوشی قبلیم جاش پر شده و خیلی دردسر داره الان میخواستم ۱۷ پرو بخرم ولی چون محرمه دوستم به من گفت نخر و من تو محرم حتی یه کیفم نمیخرم چه برسه گوشی در صورتی که خودش تازگی قبل محرم ۱۷ خرید ولی منو منصرف میکنه که ۲ ماه مونده ۱۸ بیاد صبر کن اونو بگیر منطقی نیست الان ۱۷ بگیری منم حقیقت دقت نکرده بودم به موضوع محرم بودنش که گفتم به دلم شک افتاد چیکار کنم نظرتون؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون هزینه اضافه ای که میخوای بدی به ۱۷رو، برو رجیستر کن..۱۶ واقعا گوشی عالی هست..یعنی ۱۷ هیچ مزیت خ ...

عجب

خیلیا البتهبهم گفتن ۱۶ خیلی خوبه ولی گفتم حالا که نشد یهو هزینه رو بدم به یه جدید تر هر چند همچینم ارزون نیست ۱۷

عجب خیلیا البتهبهم گفتن ۱۶ خیلی خوبه ولی گفتم حالا که نشد یهو هزینه رو بدم به یه جدید تر هر چند همچی ...

من خودم پارسال یه ماه مونده بود ۱۷ بیاد، رفتم ۱۶ پرو خریدم..

واقعا همه چیش خوبه..

دوربینش

بدنه اش

همه چیش..

ولی ۱۷ رو واقعا کسی که ۱۶ داره بدردش نمیخوره..

مگر صبر کنی سری ۱۸ بیاد..

احتمالا اون دیگه باگهای ۱۷ رو نداره..

مثل آیفون ۱۴ که خراب کرد..

بعد ۱۵ اومد بهتر شد..

من خودم پارسال یه ماه مونده بود ۱۷ بیاد، رفتم ۱۶ پرو خریدم..واقعا همه چیش خوبه..دوربینشبدنه اشهمه چی ...

همین این دوستم هم همینو گفت که صبر کن دو ماه میاد ۱۸ بهتره و باتری ۱۷ ضعیفه و ارزش ارتقا نداره البته که شرایط مشور ما معلوم نمیکنه قیمتا و اینا رو

همین این دوستم هم همینو گفت که صبر کن دو ماه میاد ۱۸ بهتره و باتری ۱۷ ضعیفه و ارزش ارتقا نداره البته ...

آره دیگه..

واقعا بحث قیمتش رو لخوای بری، قابل پیش بینی نیست..

ولی خب اگر پولت به ریاله، ریال نگه ندار اصلا..

باهاش تتری، طلایی چیزی بخر...که ارزش پولت حفظ شه

آره دیگه..واقعا بحث قیمتش رو لخوای بری، قابل پیش بینی نیست..ولی خب اگر پولت به ریاله، ریال نگه ندار ...

والا حقیقت پول خام گوشی رو داشتم در حد ۶۰ تومن بقیه شو واسه ریجستری گفتم یه ماه بگذره که انتن داره تا بقیهش خدا بزرگه پول دستم بیاد

ممنون عزیزم از راهنماییات🙏🏻🙏🏻🌸

والا حقیقت پول خام گوشی رو داشتم در حد ۶۰ تومن بقیه شو واسه ریجستری گفتم یه ماه بگذره که انتن داره ت ...

امیدوارم که در نهایت بهترین خرید رو تجربه کنی و گوشی که میخری رو دوستش داشته باشی😘😘😘