2777
2789
عنوان

تا چند وقت

60 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی که ۱۵کیلو کم کنه تا چند وقت برنمیکرده؟؟من با رژیم ۱۵کیلو لاغر شدم ولی بخاطر صورتم که خیلی بد شده و همینطور هیکلم که خیلیا میگن بیش از حد لاغر شده شروع کردم به خوردن نمیخوام اصلا چاق شم به این سرعت بنظرتون چند وقت کم کم وزنم برمیگرده ؟؟؟کسایی رو سراغ دارم با وجود پرخوری زیاد اصلا وزنشون برنگشته پس چرا برای من برمیگگگگرده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه امکان نداره حتما برمیگرده دوستم  25 کیلو کم کرد 30 کیلو اضاف کرد 😐تو یه مدت کوتاه

چند وقت ۲۵کیلو کم کرد؟؟؟بعد از چند وقت برگشت؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
افرین اراده

ولی الان اصلااا نمیتونم دیگ دم افطار میخوام خودمو خفه کنم 

چه کاریه به خودت سختی دادی لاغر کردی حالا میخوای بوخوری چاق بشی؟؟؟😕😕خیلی زود برمیگردی و چاق تر از قبل میشی اما اگ میخوای خوش اندام بشی و چاق نشی دوباره بهتره بری باشگاه بدنسازی کنی

چه کاریه به خودت سختی دادی لاغر کردی حالا میخوای بوخوری چاق بشی؟؟؟😕😕خیلی زود برمیگردی و چاق تر از ...

اخه الان اصلاااا وقتشو ندارم 

چه کاریه به خودت سختی دادی لاغر کردی حالا میخوای بوخوری چاق بشی؟؟؟😕😕خیلی زود برمیگردی و چاق تر از ...

چاق ن ی کم تو پر تر بشو اخه صورتمم خیلی بد شده

چند وقت ۲۵کیلو کم کرد؟؟؟بعد از چند وقت برگشت؟؟

5ماه  طول کشید کم کنه  2 3ماه بعد دیدم از قبلشم چاقتر شده 

میگفت اگه رژیم سخت بگیرم چاق میشم اما اگه عادی بخورم  به هزار کیلو میرسم  بازم بستگی به استعداد چاقیت داره اما ندیدم  کسیو ک لاغر بشه و بدون ملاحضه کردن برنگرده