2777
2789
عنوان

خواستگار پیله

154 بازدید | 19 پست

داستان ازونجاییه که من با یه پسری ترم اول دانشگاه توی اکیپ آشنا شدم البته من شناختی ازون اکیپ نداشتم و به واسطه یکی دیگه از دوستام وارد شدم و چیزی بینمون هم نبود یعنی برای من مهم نبود اما اون چشمش دنبالم بود همیشه برای من احترام خاصی قائل میشد و زیر پوستی ابراز علاقه میکرد تا اینکه یه روز ابراز کرد و من جواب منفی دادم حالا ازون موقع تا حالا منو پیش اکیپ داره خراب میکنه یعنی پیش دوستای من یا خودش و از طرفی داره اصرار میکنه که جواب مثبت بدم بهش برای خواستگاری نمیفهمم منظورش از این کارا چیه اخه اگه علاقه داره چرا پشت سرم حرف میزنه (حرفای ناجور نمیزنه ها در حد اینکه خیلی تو قیافم و فکر کردم ادم خاصی هستمو جو گرفتتم)در صورتی که اصلا اینجوری نیستم فقط نسبت به اون خنثی بودم همین الانم همینطورم نمیدونم حسم بهش چیه😑خیلی گیج شدم کمکم کنید از بابتی هم بدم اومده ازش تا جواب منفی گرفت پشتم حرف زد

از حرصشه واکنشش اینه از اونورم میخادت که اصرارداره خواستگاری کنه .

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ارزش اینو داره به درخواستش فکر کنم؟یا ازون ادمای بیشعوره؟

نمیدونم پشتت چیا گفته میخای اول مطمئن شو که پشتت منفی گفته بعدتصمیم بگیر

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

نمیدونم پشتت چیا گفته میخای اول مطمئن شو که پشتت منفی گفته بعدتصمیم بگیر

ویس داده بود گفته فکر کرده کیه که زرتی جواب منفی داده جوگیر شده فکر کرده همه پسرای عالم دنبالشن😂اونم من که اصن مهم نیست واسم

ویس داده بود گفته فکر کرده کیه که زرتی جواب منفی داده جوگیر شده فکر کرده همه پسرای عالم دنبالشن😂اون ...

😐😁😂