2821
2789
عنوان

عزیزاان

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرصشو مصرف میکنی؟؟

یه دوره قرص آهن مصرف کردم و فولیک اسید.

ولی الان 1 ماه میشه تموم شده. 

راستیش تو شوک بدی بودم یکی از اقوامم فوت شده بود یه مقدار بهم ریختم همسرم میگه فشار اونه گذریه حل میشه ولی من خیلی ترسیدم همش استرس و تپش

ینی چی اذیت شم؟؟ متوجه نشدم🙈

خخخ من بد توضیح دادم عزیزم

باید بشینی رو صندلی دو زانو تو بهم فشار بدی جوری که درد رو حسی کنی ۱۰ ثانیه نگه دار بعد به حالت عادی برگرد و نفس عمیق بکش اوه راستی وقتی نفس کشیدی دوسه ثانیه نگه دار بعد از بینی نفستو باز دم کن

بازم نمیدونم خوب توضیح دادم یا نع

کلا ببخش🙄🤕

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
یه دوره قرص آهن مصرف کردم و فولیک اسید. ولی الان 1 ماه میشه تموم شده.  راستیش تو شوک بدی بودم ...

دوباره برو پیش دکتر خوب. گل گاوزبان برای ارامش اعصاب تاثیر خوبی داره. اما تپش قلب مسئله ی مهمیه. ممکنه موقتی باشه و زودگذر اما شما پیگیری کن عزیزم تا خیالت هم راحت باشه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بهترین کاره👌 بخدا خیلی خدارو یاد میکنم آرامش بده. التماس دعا دارم ازتون 

محتاج دعا

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
دوباره برو پیش دکتر خوب. گل گاوزبان برای ارامش اعصاب تاثیر خوبی داره. اما تپش قلب مسئله ی مهمیه. ممک ...

ممنونم بله حتما دوباره میرم تا مطمئن شم.

ممنون از شما

ممنونم خیلیم عاللی 😆👌

عه نخند گنا دارم 🙁(بخند بابا 😂😂😂)

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
😅😅😓😓 چه کنمممم

خخخخخ  بخند😄

😆😆😆🌹🌹🌹

خداروشکر همیشه لبت خندون باشه☺

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز