2777
2789
عنوان

عینکیا بیان

62 بازدید | 17 پست

منم پیوستم به جمعتون،😴

راستش اصلا خوشم نمیاد از عینک رفتم چندروز پیش دکتر گفت نیم نمره چشات ضعیفه عینک مینویسم موقع مطالعه و کار با گوشی بزن، اونایی که به این دلیل عینک میزنن لطفا ادامه رو بخونن 👇🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خلاصه دکتر نامه داد امروز رفتم عینک سازی کلی تخصصی صحبت کرد هیچی نفهمیدم عدسی که ارزون تر بود و انتخاب کردم بهشم گفتم واسه کار با گوشی و مطالعه برام تجویز کرده دکتر.. خلاصه گفت برو دو ساعت دیگه آمادس

حالا که اومدم خونه همسایه مون میگه بلو کات سفارش دادی میگم یعنی چی میگه اون لایه محافظتی از نور آبی گوشیه، دیدم رو اون برگه سفارشم نوشته آنتی .م

میگه پس بلو کات نداره برای کار با گوشی باید عدسی فیل.تر نور آبی داشته باشه و اینا،

رفتم گرفتم یه نیم ساعت پیش عینکمو ازش پرسیدم لایه محافظتی برابر نور گوشی و داره گفت آره

ولی اون همسایمون میگه وقتی به عدسی از زاویه متفاوت جلوی نور نگاه میکنی باید رنگ آبی یا بنفش بازتاب بده این یعنی بلوکات داره،ولی مال من نمیشه:/

خیلی حس بدی دارم🥲شما بگید این قابلیت و داره عینکتون؟ اصن لازمه؟

من کلاس سوم بودم وضعیتم مثل شما بود ولی عینک نزدم الان شماره چشمام دوعه و باید همیشه عینک بزنم

باز من میگم شاید اگه از الان بزنم چشام عادت کنه اصن دوست ندارم😭

خلاصه دکتر نامه داد امروز رفتم عینک سازی کلی تخصصی صحبت کرد هیچی نفهمیدم عدسی که ارزون تر بود و انتخ ...

به نظرم همسایتون چرت و پرت گفته

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

باز من میگم شاید اگه از الان بزنم چشام عادت کنه اصن دوست ندارم😭

موقع مطالعه و استفاده با گوشی بزن که بدتر نشی

حالا بدتر هم شدی اشکال نداره عمل میکنی دیگه از عینک راحت میشی

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

امیدوارم..واقعا حس بدی گرفتم از وقتی گفت از چشات در برابر نور گوشی محافظتی نمیکنه و بدرد نمیخوره

نه از خودش یه چیزی دراورده

چه ربطی به رنگ دادن داره اخه

نه از خودش یه چیزی دراوردهچه ربطی به رنگ دادن داره اخه

نمیدونممم میگه موقع ای که به صفحه گوشی نگاه کنی رنگش گرم تره رو به زرد اگه اینطوری بود یعنی بلوکات و داره..😑

خلاصه دکتر نامه داد امروز رفتم عینک سازی کلی تخصصی صحبت کرد هیچی نفهمیدم عدسی که ارزون تر بود و انتخ ...

نه ماله من نداره هیچ وقتم نزدم ، من زیادی سرم تو گوشی بود، مثلا روزی ۱۲،۱۳ساعت