2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن کودک

57 بازدید | 13 پست

چندروزه پسرمو میخام از پوشک بگیرم دوسال و دوماهشه میبرم دسشویی جیش میکنه ولی میاد باز تو شلوارشم جیش میکنه بعد جیش کردن میگه

میبرم دسشویی جیش میکنه میارم خونه ده دقیقه نمیکشه تو شلوارش جیش میکنه شوهرم میگه شاید زوده براش ولش کن چیکارکنم به نظرتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الان وقتشه

پسر منم همینجوری بود مثل شما

هر راهی بگی رفتم

هر دفعه بهش خوراکی دادم

چیزایی که دوست داشت براش خریدم هر دفعه جیش میکرد بهش میدادم

ولی تا ده دقیقه میگذشت تو شلوارش جیش میکرد

منم یک روز بر احساساتم غلبه کردم

سرش داد زدم دعواش کردم

دیگه از اون روز به بعد خودش میره جیش میکنه میاد 😁💪

نه الان وقتشهپسر منم همینجوری بود مثل شماهر راهی بگی رفتم هر دفعه بهش خوراکی دادمچیزایی که دوست داشت ...

دعواشم کردم البته درحد اخم وتخم تشویقشم کردم خودم و پسر بزرگم میریم امتحانی دسشویی ولی این اصلا ده دقیقه نمیشه جیش میکنه همین که جیش کرد تو شلوارش میگه جیش دارم

دعواشم کردم البته درحد اخم وتخم تشویقشم کردم خودم و پسر بزرگم میریم امتحانی دسشویی ولی این اصلا ده د ...

پسر منم دقیقاً همین جوری بود منم هر راهی بگی امتحان کردم نشد که نشد جیش میکرد دوباره منم یه روز دیدم کل لوازم آرایشمو ریخته همه رو به هم زده داشتم دعواش میکردم که یاد جیش کردنش افتادم گفتم موقعیت خوبیه از همین فرصت استفاده کردم شروع کردم به دعوا کردن سرش داد زدم یکی دو تا هم زدم پشت دستاش گفتم دیگه نبینم جیش کنی همون شد

دیگه کلاً خودش بدو بدو جیش داره میره تو دستشویی یا اگه بیرون باشم سریع میگه مامان جیش دارم

شوهرم میگه ولش کن آمادگیشو نداره

آمادگیشو داره مطمئن باش اگه الان بیخیالش بشی باید تا سه چهار سالگیش صبر کنی دختر جاریم همینجوری بود اونم گفتن شاید آمادگی نداره تا ۴ سالگیش جیش میکرد به سختی تونستن از پوشک بگیرنش

نه هنوز

خب وقتی مدفوع داره

میخوای دوباره پوشک ش کنی؟؟

بچه تون آمادگی کامل رو نداره..خودت و بچه رو اذیت نکن

ولی اینطور هم نباشه ک کلا نبریش دستشویی،بهش یادآوری کن دستشویی رفتن رو

مخصوصا برای مدفوع سعی کن تا پوشک هست دفع تو دستشویی رو بهش یاد بدی..

ولی با چیزایی ک تعریف میکنین

مخصوصا سر ده دقیقه جیش کردن یعنی هنوز کنترل نداره

خب وقتی مدفوع دارهمیخوای دوباره پوشک ش کنی؟؟بچه تون آمادگی کامل رو نداره..خودت و بچه رو اذیت نکنولی ...

پی پی میکنه تو شلوارش بعد میگه دسشویی دارم گاها هم تو دسشویی میکنه

الان مثلا تو حیاطه میگه جیش دارم خودش میره جیش میکنه شلوار میپوشونم بعد جیش کردن میگه ولی سر یه ربع نشده جیش میکنه

پی پی میکنه تو شلوارش بعد میگه دسشویی دارم گاها هم تو دسشویی میکنه الان مثلا تو حیاطه میگه جیش دارم ...

باید عادت کنه بره سرویس برای پی پی

وگرنه خودت خسته و کلافه میشی..

ولی اینکه گفتی میگه و دوباره میزنه

احتمالا کاملا تخلیه نمیکنه

وقتی جیش کرد،بهش بگو بازم جیش داری؟ یه کم تو سرویس بمونید سریع نیاین بیرون..

احتمالا ادامه ش رو تخلیه میکنه😅 اگه انجام داد خیلی تشویق ش کن

اینطوری میفهمه ک باید کامل تخلیه کنه

من حدس میزنم کوچولوتون تخلیه کامل رو بلد نیست و فکر میکنه همون قدر کافیه😅😅😅