2777
2789
عنوان

خروس بی محل

83 بازدید | 44 پست

سلام تو رو خدا بخونین اه اه خسته شدم دیگه داییم اومده چهارتا کوچه اونور تر خونه خریده آسایش نداریم بقران همش میاد خونمون کاش ۱۰ دقیقه بشینه بره بعد از ظهر میاد تا ۱۲ شب میشنه تا شام بهش ندی ولت نمیکنه یا ظهر میاد تا شب میشینه تا ناهار بهش بدی وضع مالیش هم بد نیست ولی تا یه چیز جدید تو خونه میبینه شروع میکنه ناله کردن از بی پولی تا بهش پول قرض بدی قرض هم بدی دیگه پس دادنی در کار نیست ابرومو جلو شوهرم برده چندباری در رو باز نکردم زنگ همسایه ها رو میزنه میاد پشت در واحد همش دنباله کندنه یکم تو قسط و قرض افتاده بود ماهم یکم پول دستمون بود گفتیم بریم بازار چیزای واجب لازم داشتیم بخریم زنگ زده کجایین من پشت درم شوهرمم از زبونش در رف گفت اومدیم بازار پرو برگشته میگه من اینجا نگران چکم هستم شماها میریم خوشگذرونی؟ اینقدر پروعه ها از رفتاراش تو خونمون هم نگم تا میوه میزاری جلوش تا تهش رو درنیاره نمیره کنار اینقدر هم با ملوچ مولوچ میخوره حالت بهم میخوره شوهر منم فوبیا داره به این کثیف غذا خوردن تا چند روز میره رو اعصابش به خالم مامان بزرگ پدر بزرگم گفتیم اونام بهش گوشزد کردن نیاد زیاد ولی انگار یاسین میخونی براش تو دو خدا بگین چیکار کنم داره اعصابمو بهم میریزه اون اولای ازدواجمون از ۷ صبح میومد تا ۱۲ شب خونمون به بهانه اینکه بیکار شده دو سه ماه کارش این بود تا مامانم یه حرف خیلی بد بهش زد و رف تقریبا ۸ ماه پیش هم اومد کنارمون خونه بخره ۲ ماه تمام ناهار میومد خونمون تا شام میموند تا خونشو خرید الانم ک نزدیک شده ۲۴ ساعته کرده حالا جالبه ما کلا دوبار بیشتر خونش نرفتم اونم سرجمع پنج دقیقه نشده یا اصن یه وعده دعوت نکرده مارو بخدا خسته شدم چرا اینقدر نفهمه این الانم اومده من از تو اتاق نیومدم بیرون مامانم و وهرم بیرونن ولی تا کی؟ تا اخر شب باید بشینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مستقیم بگو هر رفتی یه اومدی داره امون بده ما هم بیایم، بعدم بگو از رفت و امد زیادی خوشم نمیاد خودم ب ...

پارسال مامانم بهش گف خب دیگه کارت هم اوکی شد دیگه اینجا کاری نداری؟ بهش مثلا برخورد رفت الانم هرچی منو خواهرم بی محلی میکنیم انگار نه انگار اونشب اومد خونه تا ۱۲ شب نشست دید خبری از شام نیست پاشد رفت خداوکیلی شما باشی بهت بر نمیخوره؟ حتما باید رابطه فامیلی رو خراب کرد تا بفهمه؟

پارسال مامانم بهش گف خب دیگه کارت هم اوکی شد دیگه اینجا کاری نداری؟ بهش مثلا برخورد رفت الانم هرچی م ...

رابطه فامیلی یعنی چی؟ کسی که سرتو خم کنه بهش میگی فامیل؟ والا مثل گدا برخورد میکنه من جای شما خجالت کشیدم جلو شوهرت

وااای😐😐😐اصلا راش ندیددد تو خونتون جواب تلفنشم ندین ب شوهرتونم بگو رو نده هر چی باشه دایی ب شوهرتو ...

چرا بابا زنش از خودش پرو تره اصن حالیش نمیشه میاد میشینه از بیکاری تو خونه به در و دیوار نگاه میکنه از بس هیچکاری تو خونمون نداره به شوهرمم میگم تو محل نده میگه زشته تو هرکاری میخای بکن ولی من زشته چواب تلفن نمیدیم میاد در خونه درو باز نکنیم همسایه هارو عاصی میکنه میاد پشت در تا ما بیاییم تو دو خدا راه حل بدین

والا جات بودم میگفتم مگه کار زندگی نداری اینجا پلاسی بلند شو خودت جمع کن چندسالشه این داییت

نداره دیگه تا بیکار میشه میاد خونه ما پارسال چندین ماه بیکار بود عین اون چند ماه خونه ما پلاس بود داییم چندسال از شوهرم بزرگتره تو رو خدا راه حل بدین فقط