2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 20 پست
۱۶ و خورده ای

یا خدااااااا یعنی یا خود خدااااا

با 16 سال سن فاز ترشیدگی داری

برو سر درست دختر خوب

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

یا خدااااااا یعنی یا خود خدااااا با 16 سال سن فاز ترشیدگی داری برو سر درست دختر خوب

اره واقعا چون تو فامیل ما همه ۱۷ ۱۸ عقد میکنن

برای من دیر نیست؟

آخه تو فامیل بهم میگن اگه تا سال دیگه ازدواج نکنی باید برات دبه ترشی بخریم😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا چون تو فامیل ما همه ۱۷ ۱۸ عقد میکنن برای من دیر نیست؟آخه تو فامیل بهم میگن اگه تا سال دیگه ...

نه عزیزم این چه حرفیه بگو من هدف دارم تا به هدفم نرسم اصلا به ازدواج فکر نمیکنم

زیر 20 اصلا به فکر ازدواج نباش

خیلی زوده برات

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

ببین خوشگلم،زیبایی واقعا ملاک خیلی موثری نیست،عزت نفس واقعاا تاثیر خیلی بیشتری داره،میتونم بپرسم چند سالته و رشتت چیه؟

روتین پوستی ساده و منظم بزار برای خودت،برو باشگاه یا اگه شرایطشو نداری تو خونه با اپلیکیشن های ورزشی ورزش کن و به هیکلت برس،سعی کن بری سر کار و برای خودت در اجتماع بتونی جایگاه خوبی داشته باشی .

اره واقعا چون تو فامیل ما همه ۱۷ ۱۸ عقد میکنن برای من دیر نیست؟آخه تو فامیل بهم میگن اگه تا سال دیگه ...

من با خوندن متن اولی که گذاشتی نظر دادم و ندیدم بقیه صحبتاتو عزیزم،کدوم شهری مگه؟

یه بار که فامیلات ازین حرفا زدن برگرد بگو تمرکز من فعلا روی درسم و آیندمه،بعد از اتمام تحصیلم به این فکر میکنم ک یه پسر بالغو ب سرپرستی بگیرم ی، ۱۶ واقعا سنی نیست ک بخوای بگی دیر شده،الان باید حواست به درست باشه و زندگیتو بسازی