2777
2789
عنوان

چجوری بگم

183 بازدید | 8 پست

بچه ی شوهرمو میخوام

اما شوهرم میگه خونه مادربزرگش باشه

اینجا گفتن بشین باهاش صحبت کن

الان میخوام بگم نمیدونم چجوری بگم راهنمایی کنید من کسیو ندارم

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

مطمئنی از خودت ؟ خیلی مسئولیت داره ازش خسته بشی زده میشی ازش ولی ممکنه اون وابسته بشه آسیب ببینه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرت نظرش چیه؟

به اون چیزی نگفتم اما تا میرم دنبالش سریع میگه اره ببرش

کلا ازش بدم میاد ادم خوبی نیس

این چند وقته هم فقط بخاطر بچه زیاد میرفتم

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

به اون چیزی نگفتم اما تا میرم دنبالش سریع میگه اره ببرش کلا ازش بدم میاد ادم خوبی نیساین چند وقته هم ...

پس به شوهرت بگو بچه رو دوست داری و مهرش به دلت افتاده بگو فکرات کردی میخوای براش مادری کنی

💔

میگم من خیلی فکرکردم و دوست دارم بچت باخودمون زندگی کنه اما مسئولیتش پای جفتمونه و من باید مث مادرش باشم اگر اخم و تخمی کردم دوروز دیگ انگ نامادری و هزارتا حرف بهم نزنین و بدون مادرانه کنارشم حتی خودمون بچه داربشیم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
استاتر صحبت کردی با شوهرت ؟ نتیجه چیشد؟؟؟

سلام خوبی عزیزم، راستش اصلا روم نمیشه مستقیما بگم

شب رفتیم شام بیرون

موقع برگشت خواست بره بذاره خونه مادرش

نذاشتم

اونم دیگه چیزی نگفت سه تایی اومدیم خونه

خیلی خجالت میکشم نمیدونم چطوری بگم

استاتر صحبت کردی با شوهرت ؟ نتیجه چیشد؟؟؟

انقد دختر خوبیه

شیطنتم داره ها

اما کاراش بامزس خیلی اگه از شوهرم خجالت نمیکشیدم امشب بغل خودم میخوابوندمش🥺🫠