2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد

48 بازدید | 4 پست

در عرض یک ثانیه زندگیم نابود شد، ۱۰ ساله دارم زجر میکشم ،شوهرم خیلی بی احساس و بی عاطفه و بی اعتنا بود من دوسش داشتم،هرکاری میکرد تحمل میکردم،در تمام طول زندگیم ،حتی یک وسیله برای خونم نخرید ،منم فقط میساختم،باهاش ،خانه ی پدرم هم جایی نبود که برم طلاق بگیرم،همشون بهم میگفتن طلاق نگیر،چون اونا مشکلات خودشونو دارن،برادرم یک آدمیه که اصلا نمیتونم تحمل رفتارش و داشته باشم،امروز رفتم ،ثبت احوال و بهم گفتن که شوهرت قبلاً یک پرونده ،کیفری اعتیاد داشته ،شیشه بهش گرفتن و داشت مواد ،یک بار گرفتنش ،اونم توی یه شهر دیگه ،در صورتی که من نمیدونم اصلا اون کی رفته و کی این اتفاق افتاده در صورتی که برادرش دقیقا همین جرم رو داشته برای اون سند خونه گذاشتن،اونو خبرداشتم اما اینو اصلا روحمم خبر نداشته که تو دادگاه گفتم 150میلیون اون موقع برای وثیقه گذاشتن ،خیلی گربه کردم دارم دیوونه میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید توبه کرده و کارش رو کنار گذاشته

نه رفتارش خیلی باهام ,بده ،پولی بهم نمیده ،زندگیمو تباه کرد و شماره چند تا دخترو تو گوشیش دیدم من برای همین ،قهر کردم ,ولی دنبالم نیومد منم رفتم دادگاه پیگیرش شدم اینارو متوجه شدم

نه رفتارش خیلی باهام ,بده ،پولی بهم نمیده ،زندگیمو تباه کرد و شماره چند تا دخترو تو گوشیش دیدم من بر ...

خب طلاق بگیر. دیگه قراره چیکار کنه باهات

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘