2777
2789
عنوان

کیا ژل لب زدن

87 بازدید | 12 پست

لبام کوچیکه

میترسم مصنوعی شه خوب در نیاد

دوست ندارم خیلی تو چشم بیاد همه بفهمن ولی شنیدم نیم سی سی هم شنیدم زود جذب میشه دیده نمیشه

هزینه ها الان چجوریه؟ هزینه ترمیم چقدره؟

من لبام خیلی کوچیکه خطی نیست ولی نازک و کمه طولش نمیدونم چجوری بگم

دوست ندارم انگشت نما شم میخواستم بگم نیم سیسی ولی میگن نیم سی سی زود جذب میشه دیده نمیشه پول دور ریختنه

و اینکه میگن خیلی دردناکه

شما بگین تجربه هاتون

بله درست میگن نیم پول دور ریختن

لب نازک باید سری اول یک سی سی تزریق بشه

بعد هم طی یکسال هر سری چند دهم ک بشه ي لب فلت قشنگ

چرا دردناک باشه 😂

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

باید حتما یک کلینیک خوب بری مثلا توی تهران اگه توی ارایش گاها بزنی مه صد اردکی میشه

من مدل روسی نیم سیسی به هردو لبم زدم که ۱ سیسی شد

۷ سال پیش زدم بازم رفتم برای تزریق آخرین بار ۶ ماه پیش بود ۷ تومن دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درست میگن نیم پول دور ریختنلب نازک باید سری اول یک سی سی تزریق بشهبعد هم طی یکسال هر سری چند دهم ...

میگن درد تزریقش خیلیه نمیدونم

وای من اگه بقیه بفهمن ژل زدم انگشت نما میشم ولی خداروشکر از فامیل دورم هر سه ماهی ی بار برمیگردم شهرستان

۱ سی سی بزنم بنظرت بعد چند روز اون بزرگی وحشتناکش میخوابه؟

من دوست ندارم خیلی بزرگ شه لبم ولی از این تو رفتگی هم در بیاد؟ باید بعد اون واقعا هر ماه برم؟ تو تجربتو میگی؟

باید حتما یک کلینیک خوب بری مثلا توی تهران اگه توی ارایش گاها بزنی مه صد اردکی میشهمن مدل روسی نیم س ...

وای خدایا ... ۷ تومن؟ اینقدر گرونه؟

تو کجا رفتی تهران زدی؟

از ۱ سی سی چقدرش جذب میشه بعد اون هر ماه چقدر میزنی یعنی هر ماه من باید ۷ تومن بدم؟

وای خدایا ... ۷ تومن؟ اینقدر گرونه؟تو کجا رفتی تهران زدی؟ از ۱ سی سی چقدرش جذب میشه بعد اون هر ماه چ ...

هر ماه که نه حالا من رفتم کلینیک توی ولنجک تو یه جا دیگه هم میتونی بری ولی باید معتبر باشه ۲ تومن هم هست

میگن درد تزریقش خیلیه نمیدونموای من اگه بقیه بفهمن ژل زدم انگشت نما میشم ولی خداروشکر از فامیل دورم ...

عکس پروفایل خودمم اونم لبمه .لبم فلت عروسکیه

من دردم جزئی بود .در مورد انگشت نما شدن نظری ندارم چون من این چیزا برام عاديه عزیزم

عملهای زیبایی رو دوس دارم ولی جای معتبر میرم

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

عکس پروفایل خودمم اونم لبمه .لبم فلت عروسکیه من دردم جزئی بود .در مورد انگشت نما شدن نظری ندارم چون ...

وای برگام این عکس خودته؟

خدایی چقدر لبات قشنگ شده...

ی وال دیگه بپرسم؟ موقع هایی که بین طزریقت فاصله میوفته لبت چروک میشه؟ اینم ی چیز منفی دیگس که من هی میشنوم راجب تزریق لب

وای برگام این عکس خودته؟خدایی چقدر لبات قشنگ شده...ی وال دیگه بپرسم؟ موقع هایی که بین طزریقت فاصله م ...

ن همش شایعه هست ژل خوب کلاژن سازی میکنه

اون کسی هم ک تزریق میکنه خیلی مهمه .ي جایی برو فعالیتش زیاد باشه يسري دکترا کاردرمانی اول هستن(ولی ژل و اینا ن)

ژل هم میزنن پشت لب نمیره ها ولی لب خوشگل ناز نمیکنن

نمیدونم خوب توضیح دارم یانه 🥲