2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من دیروز پیام اومده 3 ساله منتظر این دادگاهم الآنم که تعطیله نمیدونم چیکار کنم😑

بله تمام دستگاه های اجرایی کشور تعطیل نگران نباشید تاریخ رو عوض میکنن بهتون ابلاغ میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله تمام دستگاه های اجرایی کشور تعطیل نگران نباشید تاریخ رو عوض میکنن بهتون ابلاغ میشه

آخه ابلاغیه دیروز اومده

از طرفی هم اخبار تعطیلی تقریبا از هفته پیش گفته شده

نمیدونم چرا ابلاغیه اومده

آخه ابلاغیه دیروز اومده از طرفی هم اخبار تعطیلی تقریبا از هفته پیش گفته شده نمیدونم چرا ابلاغیه اومد ...

ممکن تاریخ دادگاه شما از یک ماه قبل تعیین شده و به طور سیستمی ابلاغیه رو ارسال کردم و دیگه تعطیلی های شنبه و ... لحاظ نشده از اون گذشته از این اشتباهات زیاد میشه پدرم یه کار دادگاهی داشتن تاریخ دادگاه رو براشون زده بودن جمعه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ممکن تاریخ دادگاه شما از یک ماه قبل تعیین شده و به طور سیستمی ابلاغیه رو ارسال کردم و دیگه تعطیلی ها ...

ذره ای دقت توی کارهاشون ندارن بخدا از دیشب که این ابلاغیه رو دیدم یه ریز دارم اشک میریزم از خوشحالی

3 سال انتظار کشیدم

الآنم که معلوم نیست مجددا کی تشکیل بشه

ذره ای دقت توی کارهاشون ندارن بخدا از دیشب که این ابلاغیه رو دیدم یه ریز دارم اشک میریزم از خوشحالی ...

میفهمم حالت رو عزیزم نگران نباش تاریخ بعدی رو زود براتون تعیین میکنن

ذره ای دقت توی کارهاشون ندارن بخدا از دیشب که این ابلاغیه رو دیدم یه ریز دارم اشک میریزم از خوشحالی ...

ولی اگر وکیل داری بهش بگو از طریق منشی دادگاه پیگیر وقت بعدی باشه اگر هم ندارید بعد تعطیلات بعد نیست یه سر به دادگاه بزنید و پیگیر وقت بعدی بشین

امیدوارم ممنونم از پاسخگوییتون

انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم icon