mina_138611 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 704 عنوان امتحانات 31 بازدید | 5 پست سلام روز بخیر من بجای هرکس خواست امتحان میدم فرقی نداره پایه چندم یا دانشگاه باشه🤗اگر خواستید اطلاع بدید هزینه هر امتحان ۱۰۰هست🌸 امروز | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 374 از چت جی پی تی بپرسن که رایگانه هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
mina_138611 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 704 از چت جی پی تی بپرسن که رایگانه گلم چت جی پی تی همیشه جواباش درست نیست میتونی امتحان کنی.مگر اینکه پلاس بخری که قیمتش۴میلیونه🌸
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 374 گلم چت جی پی تی همیشه جواباش درست نیست میتونی امتحان کنی.مگر اینکه پلاس بخری که قیمتش۴میلیونه🌸 امتحان کردم اگر درست بپرسی درست جواب میده تا ۹۵ درصد بعدم شما خودت دانشگاهم نمیگی چی باشع جواب میدم فقط میگی هرچی باشه جواب میدم احتمالا خودتم از اون میپرسی دیگه هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
mina_138611 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 704 امتحان کردم اگر درست بپرسی درست جواب میده تا ۹۵ درصد بعدم شما خودت دانشگاهم نمیگی چی باشع جواب میدم ... تا جایی که من میدونم هیچوقت جواب کامل و واضح نمیده نسخه رایگانش و محدودیت هم دارهشما یک بار بدون پلاس بزن یک بار با پلاس تا تفاوت رو بفهمیبله منم از اون کمک میگیرم ولی نسخه پلاس هست که خریدمش