2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست

16 سااااال خیلیییییی هست وقتی اون کلاس اول بوده تو هنوز به دنیا نیومدی وقتی راهنمایی بوده بازم تو به دنیا نیومده بودی وقتی دبیرستان هم رفته بوده بازم تو هنوز به دنیا نیومده بودی و تازه زمانی که هم سن تو بوده شما دو سال داشتی این روند رو گفتم تا بدونی چقدررررر تفاوت نسلی داری بعد این آقا وقتی شما ۱۴ سالت بوده رو شما نظر داشته و این فاجعه هست دیگه خود دانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۸

عزیزم ۱۸. و ۳۴ خیلی فاصلست ...درمورد سن پدرتون درست میگه ..ولی ایشون دل شماروبرده ..به مادرت بگو تا پدرتونو راضی کنند بیاند خواستگاری ..بادوتا بزرگتر بیاد ..شاید پدرتون دیدشون ...راضی شدند

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

۱۸ سالم ک بود عاشق یکی شدم که الان نگهبان در خونمونم حاضر نیستم باشه😂😂😂😂😂😂😂😂تروخدا از رو عشق ...

احسنت

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌️

واهاییی چقد کوچولوییمن فکر کردم کف کفش ۲۴ سالته

حق داری عزیزم ولی تو خانوادمون از ۱۵ سالگی دخترا ازدواج میکنن تا سن ۲۰ سالگی من بخوامم نمیتونم قانونشونو بشکنم مگه اینکه حداقل خودم همسرمو انتخاب کنم اگر نه خودشون میدنم به کسی

الان بنظرپدرتون اینایی که پدرومادردارن خیلی خانواده دارن واهل دروغ نیستن اهل زندگی هستن اصلاچنین چیزی نیس.اگه واقعادوسش دارین واحساس خوشبختی میکنین بزارین بیادوحرفاشون بشنوین درسته محرمه ولی زندگی که به اخرنرسیده بیادصحبت های اولیه انجام بدین خداخواست وبه صلاحتون بودعقدبزارین واسه بعدمحرم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
نظرتون درمورد این فاصله سنی چیه عزیزم؟

تو سن شما اشتباهه

اگر ۳۰ بود و ۴۶ اکی بود بنظرم

ولی تو واقعا بچه ای

۴ سال پیش ۱۴ سالت بود

هنوزم تحت تاثیر هورمون ها هستی و عشقای مسخره نوجوونی و جوونی

16 سااااال خیلیییییی هست وقتی اون کلاس اول بوده تو هنوز به دنیا نیومدی وقتی راهنمایی بوده بازم تو به ...

تو خانوادمون از ۱۵ سالگی دخترا ازدواج میکنن تا ۲۰ سالگی اگه تا اون سن ازدواج نکنم میترسم بدنم به کسی که نمیخوامش

خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم از این مطمئنم اگه اینو رد کنم به ۲۰ برسم حتما شوهرم میدن

تو سن شما اشتباههاگر ۳۰ بود و ۴۶ اکی بود بنظرم ولی تو واقعا بچه ای۴ سال پیش ۱۴ سالت بودهنوزم تحت تاث ...

حق با شماست ولی تو خانوادمون از ۱۵ سالگی دخترا ازدواج میکنن تا سن ۲۰ سالگی من بخوامم نمیتونم قانونشونو بشکنم مگه اینکه حداقل خودم همسرمو انتخاب کنم

میترسم یجوری شه بدنم به کسی که ازش متنفرم چون حرفشو میزنن گاهی اوقات یکی از پسرای فامیلمونه

حق داری عزیزم ولی تو خانوادمون از ۱۵ سالگی دخترا ازدواج میکنن تا سن ۲۰ سالگی من بخوامم نمیتونم قانون ...

آها پس اگه اینطوره خب با توجه به اینکه گفتی طرفو میخوام و نشه حسرت میخورم پس همینو فرصت آشنایی بدین بهش

۱۸ سالم ک بود عاشق یکی شدم که الان نگهبان در خونمونم حاضر نیستم باشه😂😂😂😂😂😂😂😂تروخدا از رو عشق ...

این برا کسی درسته که مجرد موندن یا نموندنش دست خودش باشه نه من که تا ۲۰ سالگی حتما شوهرم میدن و سن ازدواج دخترای خانوادمون ۱۵ ساله از الانم نقشه کشیدن بدنم به پسر فامیلمون

میترسم اخر مجبور شم با کسی که ازش متنفرم ازدواج کنم اونم تو سن ۲۰ سالگی