2777
2789
عنوان

کرم معجزه

30 بازدید | 7 پست

اطرافیانم خیلیا استفاده کردن و پوستشون خوب شده از یکی از دخترای فامیلمون پرسیدم در مورد عوارضش گفت اینجوری نیست که قطعش کنی پوستت خراب بشه ولی باید روتین پوستی داشته باشی و بدون کلاه و ضد افتاب بیرون نری چون به نور خورشید حساسه و صورتت لک میندازه نمیدونم حالا چیکار کنم میترسم بخرم پوستم به خاطر افتاب خیلی تیره شده البته چند ساله اینجوریه هر چی استفاده کردم هم فایده نداشت

😐😐این همه ادم استفاده کردن اخرش به فنا رفتن رو نمیبینی حرف اینو باور میکنی؟

نزن دختر نابود میشه پوستت

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلش چه رنگیه ؟

نمیدونم ، مگه به رنگه ، تاثیرشو میگم .

من چند سال قبل از یک خانمی خریدم ، انقد تاثیرش عالی بود که نگو ، ولی دیگه پیداش نکردم ، بعد از اون چهار باری از جاهای مختلف خریدم کم هیچکدوم اون تاثیرو نداشت . حیف شد

اون عالی بود

خیلیا میگن پوست خراب میشه

برای من نشد ، اتفاقا به پوستم ساخت ، حتی دو سال استفاده نکردم لک و اینا هم نیاورد ، الآنم دارم استفاده میکنم ولی اونجوری تاثیر خاصی نداره ، علیرغم تبلیغی که کرده بود یارو