2821
2789
عنوان

اراده ضعیفه

80 بازدید | 14 پست

خیلی ارادم ضعیفه ولی در عین حال خیلی سخت کوشم.یچیزی رو یا شروع نمیکنم یا شروع میکنم به نحو احسنت انجام میدم.اکثر ورزش ها از تکواندو،دفاع شخصی،کیک بوکسینگ،موی تای،ووشو،والیبال،کلاس اسکیت،زومبا و بدنسازی بگیر تا کلاس زبان،کلاس نقاشی رفتم.الانم در حال حاظر ورزش ایروبیک میرم.یه مدت قرآن میخوندم برنامم به شدت سنگین بود ولی ول کردم.الانم شروع کردم برای کنکور سال بعد میخونم.میترسم اینم ول کنم😟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از شروع بهت پیشنهاد میدم اپ درسیتارو نصب کن و با همه جاش اشننا شو بعدا پشیمون نمیشی و حتی دعا هم ...

چشم.اپ My Study Room رو نصب کردم خیلی برنامه جالبیه فقط میترسم که چند روز دیگه باز خسته بشم😔

ول نمیکنی مگه نمیگی هر کاری شروع کنی تا تهش انجام میدید؟اینکارو شروع کردی باید تا آخر پاش وایسی

نه منظورم این بود هر کاری رو شروع میکنم بعد یه مدت خسته میشم چون به نحو احسنت انجام میدم بهم فشار میاد.خیلی میترسم🥲

چشم.اپ My Study Room رو نصب کردم خیلی برنامه جالبیه فقط میترسم که چند روز دیگه باز خسته بشم😔

درسیتا فرق داره :)
تازه ساخته شده
منم بهم گفتن اولش فکر کردم اینم یه اپه دیگه مثل بقیه
ولی باهاش اشنا شو با همه قسمتاش
منم برای 406 شروع کردم البته شروع جدیم میره برای اواسط مرداد ماه
با حال روحی افتضاح و شرایط خیییلی سخت
کسیم پشتم نیست
ولی من میدونم که ول نمیکنم چون درد تلخ حسرj و نرسیدنو با همه وجودم حس کردم و چشیدم اگه توام حسش کرده باشی از ول کردن نمیترسی

درسیتا فرق داره :)تازه ساخته شدهمنم بهم گفتن اولش فکر کردم اینم یه اپه دیگه مثل بقیهولی باهاش اشنا ش ...

مرسی عزیزمممم الان نصب میکنم❤️

من خیلی دوست دارم پزشکی بیارم با اینکه سال بعد میشم ترم شش ولی اگه رشته مورد علاقم بیارم حاظرم از دانشگام انصراف بدم.کسی هم بهم کاری نداره نه امید میدن نه نا امید میکنن فقط از خودم میترسم.دعا کن این یکی تا آخرشو برم🥲🤌

مرسی عزیزمممم الان نصب میکنم❤️من خیلی دوست دارم پزشکی بیارم با اینکه سال بعد میشم ترم شش ولی اگه رشت ...

امیدوارم موفق شی❤️🩹:)
به عنوان کسی که این راهو رفته و تلاشی نکرده باید بهت بگم قبول شدن خیییلی راحته فقط استمرار میخواد و یه خواستن از تههه دل
اگه درسیتارو نصب کردی و با همه قسمتاش اشنا شدی و گشتیش و خوشت اومد، خواستی همینجا بهم بگو که اتاق مطالعه بزنم باهم درس بخونیم توی اتاق مطالعش.. (حواس کسی پرت نمیشه چون امکان چت کردن توش نیست)

امیدوارم موفق شی❤️🩹:)به عنوان کسی که این راهو رفته و تلاشی نکرده باید بهت بگم قبول شدن خیییلی راحته ...

باشه عزیزمممم😍❤️عزیزم پیدا نکردم.میشه عکسشو اینجا بزاری یا اسمشو کامل بنویسی؟از گوگل پلی نصب کنم یا بازار؟

باشه عزیزمممم😍❤️عزیزم پیدا نکردم.میشه عکسشو اینجا بزاری یا اسمشو کامل بنویسی؟از گوگل پلی نصب کنم یا ...

همون بنویسی درسیتا برات میاره توی گوگل ( بنفش رنگه)واردش شو کامل همه قسمتاشو بگرد و باهاش اشنا شو هیچی کم نداره واقعااا برای من یه معجزه بود که پیداش کردم

همون بنویسی درسیتا برات میاره توی گوگل ( بنفش رنگه)واردش شو کامل همه قسمتاشو بگرد و باهاش اشنا شو هی ...

عزیزم هر چی میگردم پیدا نمیکنم که.آخه همینو سرچ کردم...

عزیزم هر چی میگردم پیدا نمیکنم که.آخه همینو سرچ کردم...

@DarsitaBot
این رباتو تو تلگرام بزن از طریق رباتش وارد شو اگه سرچ میکنی تو گوگل نمیاره
اینم کانال سازنده خود درسیتاست و اطلاع رسانیارو میزاره @tadadev

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز