2777
2789
عنوان

این چه بیماریه

107 بازدید | 7 پست

که من خستم و خوابم میاد ولی میخام ساک خودمو بچه ها رو ببندم برم خونه مامانم چون آبجیا و داداشا اونجان😅 انصافا خیلی دارم با خودم کلنجار میرم که نرم.شما بیاید قانعم کنید😄 بچه ها از بالکن بالا میرن بیرونو ببینن دیشب پشت بوم پاتوق کردیم که یکم هوا بخورن.خیلی انرژی بره سه تا بچه رو با هم ببری هواخوری به پشت بوم قانع شدیم😁

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

آخی عسیسم ...زنده باشین....منم پسرام کوچیک بودم چون اختلاف سنیشون کم بود وقتی تنها بودیم سختم بود دوتا رو آماده کنم خودمم حاضر شم ...تازه خودمم رانندگی میکردم اون دوتا اون پشت از سرو کول هم بالا میرفتن و گاها دعوا میکردنicon

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جم کن وسایلتو برو اونجا واجب تره خواب همیشه هست😂

تو داری منو وسوسه می کنی😉

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
آخی عسیسم ...زنده باشین....منم پسرام کوچیک بودم چون اختلاف سنیشون کم بود وقتی تنها بودیم سختم بود دو ...

الان بیشتر قانع شدم برما😁

تو داری منو وسوسه می کنی😉

والا به خدا

من الان شهر غریبم آرزو دارم خونه بابام نزدیکم بود

قبلا که نزدیک بودیم. هرروز با ۲تا بچه و شوهرم اونجا چترباز میکردیم

یه روز نمیرفتم میگفتن شاید قهرکردم

کمبود منیزیم.ضعف سیستم ایمنی بدن کمبود خواب کمبود آهن .برا اطمینان چکاپ لازمه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

والا به خدا من الان شهر غریبم آرزو دارم خونه بابام نزدیکم بود قبلا که نزدیک بودیم. هرروز با ۲تا بچه ...

سایشون بالاسرت باشه عزیزم