2777
2789
عنوان

چخبرا

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 39 پست
بله همش رو دارم، زیاد دکتر رفتم ولی تغییری نکردم، یه مسئله ی دیگه پاهام گاهی دچار کبودی میشه، نه دو ...

تخصص داخلی حتما برید حتمااا چکاپ کامل هم کنید

ایشالا چیز خاصی نیست سلامت باشین

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تخصص داخلی حتما برید حتمااا چکاپ کامل هم کنید ایشالا چیز خاصی نیست سلامت باشین

تخصص داخلی رفتم، نارسائی کلیه دارم اما نه در حد دیالیز

بازم ممنون

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

تخصص داخلی رفتم، نارسائی کلیه دارم اما نه در حد دیالیز بازم ممنون

حدس میزدم ، شدید مراقب باشین چون کلیه خیلی حساس و زودرنجه

🙏🙏

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

وااااا😂😂😂😂یاد مامانا افتادی ؟؟؟؟ نترس کاریت ندارم ؟!!!!😂😂😂😂یادش بخیر

حالا علاوه بر اون ما یه آقایی داریم اینجا تزریقاتو انجام میده خب بعد طرف 10 کیلو فقط ریش و سیبیله هیکلم درشت مرشت ، بعد یه روز یه بچه داشت گریه میکرد نمیذاشت این آمپولو بزن این میگفت نترسسسسس کاریت ندارم 🤣🤣🤣 بچه بیشتر داد میزد آخرش گفت عمو من از آمپول نمیترسم از تو میترسم 🤣🤣

عجب !!!!😂😂😂والا نه امپول دارم نه اون حجم ریش سبیل🤧🤧🤧

ولی دست بزن داری متاسفانه 😂

شوخی میکنما