hana_bagheri مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 21 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 39 پست دعا نویس برای کنکور سراغ ندارین؟😂 امروز | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4674 همینو بگو💔 شهر عجیبیه درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️
هفده_هجده_نوزده_بیست عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 134 خسته نباشییییییپرچمت بالاااااسس قربونتاینجا ایرانه حمله نکنیحمله میشه بت ❌️❌️مرد ستیز هستم❌️❌️ 🙏🏻مخالف زن ستیزی ام🙏🏻
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4674 قربونتاینجا ایرانه حمله نکنیحمله میشه بت داداش تو اگر احساس می کنی تو جنگلی لازم نیست ایرانیا رو خراب کنیخودت تو جنگلینه بقیه درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️
هفده_هجده_نوزده_بیست عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 134 داداش تو اگر احساس می کنی تو جنگلی لازم نیست ایرانیا رو خراب کنیخودت تو جنگلینه بقیه وقتی امثال تو وجود دارن همه جا جنگله ❌️❌️مرد ستیز هستم❌️❌️ 🙏🏻مخالف زن ستیزی ام🙏🏻
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4674 وقتی امثال تو وجود دارن همه جا جنگله آره بابا ما حق مردمو خوردیماذیت نمی شی داری ماها رو تحمل می کنی؟پارتی بازی برات سخت نمی شه؟تورو خدا حلالمون کن تورو خداااا درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️
هفده_هجده_نوزده_بیست عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 134 آره بابا ما حق مردمو خوردیماذیت نمی شی داری ماها رو تحمل می کنی؟پارتی بازی برات سخت نمی شه؟تورو خدا ... انگار من نون تو خوردم ابتو بخوردم.واع ❌️❌️مرد ستیز هستم❌️❌️ 🙏🏻مخالف زن ستیزی ام🙏🏻
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4674 انگار من نون تو خوردم ابتو بخوردم.واع خبر داری که صندلی دانشگاه دولتی بیت الماله و منی که مالیات می دم توش سعیمم و دقیقا هم نونمو خوردی هم ابموبزو بمیر بابا درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️
هفده_هجده_نوزده_بیست عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 134 خبر داری که صندلی دانشگاه دولتی بیت الماله و منی که مالیات می دم توش سعیمم و دقیقا هم نونمو خوردی هم ... چقد مودبیریپ نزن دا ❌️❌️مرد ستیز هستم❌️❌️ 🙏🏻مخالف زن ستیزی ام🙏🏻
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4674 انگار من نون تو خوردم ابتو بخوردم.واع اینجا ایرانههههبهت حمله کردم دیگه چرا غمگین شدی کودک؟ درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4674 چقد مودبیریپ نزن دا ببخشید در برابر حقی که ازم ضایع کردی تا کمر جلوت خم نشدم درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️