2777
2789
عنوان

تاخیر تکاملی

91 بازدید | 9 پست

شمارو بخدا کسایی که بچشون الان ۷ سال به بالا هستن و قبلا توی دو سه سالگی چهارسالگی تاپیک زدن که بچشون تاخیر داره بیاین بگین بچه هاتون چطور شدن؟ مدرسه عادی میرن ؟ از نظر ذهنی چقدر رشد داشتن الان که سنشون بالا رفته

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام من دخترم الان هفت سالشه سنجش همون مرحله اول قبول شد

میشه گفت ی بچه کاملا سالم و عادیه

قبلا تاخیر داشت هم حرکتی هم گفتاری و زبانی و درکی و شناختی

فقط تمرین تمرین تمرین

کتاب کار براش گرفتم در سطح خودش مغزشو ب چالش کشیدم از خیلی سطح مبتدی تا پیشرفته

گفتاری هم کتاب گرفتم باهاش کار کردم هم مدام باهاش شمرده شمرده حرف زدم و کامل براش توضیح میدادم چی ب چیه

جالبه من دختر همسایمونو ک قشنگ روون صحبت میکرد اوردم دخترم باهاش دوس شه همبازی شن ..گهگاهی باهم تمرین میکردن تا دخترم علاقه نشون بده ب یادگیری ..میدیدم با اینکه دخترم از اون کوچکتر بود ی جاهایی سریع جواب رو میگف من همونجا دیدم الزاما هربچه ای ک خوب حرف بزنه گیراییش خوب نیس..لطفا با بچه هاتون فقط تمرین کنین و بذارین همبازی داشته باشن

سلام من دخترم الان هفت سالشه سنجش همون مرحله اول قبول شدمیشه گفت ی بچه کاملا سالم و عادیهقبلا تاخیر ...

خدا خیرت بده که جواب دادی.دلم رو روشن کردی ممنونم ازت.تنت سلامت باشه انشالله

خدا خیرت بده که جواب دادی.دلم رو روشن کردی ممنونم ازت.تنت سلامت باشه انشالله

ممنون عزیزم هر سوالی داشتی من در خدمتم

بچتو ول نکن فقط تمرین کن فقط باید حرف بزنی باهاش درست مثل وقتی ک ب یکی میخوای انگلیسی یاد بدی