2777
2789
عنوان

بیمه نداریم😢

71 بازدید | 15 پست

اینجا کسی از بیمه مشاغل آزاد سر در میاره؟ شوهرم 28 سالشه بهش میگم شروع کنه بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد بده حالا نمیدونم چند درصدش خوبه اختیاری هم خیلی زیاده نزدیک 6 تومن کسی میتونه راهنمایی کنه؟

الان ماهی 2و خورده ای هست

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سالهای اول هستید کمترین سقف گمونم ۱۲ درصد بود، اونو بگیرید و اگه خواستید میتونید با دفترچه درمانی باشه. یعنی هم سابقه و هم خدمات درمانی.

اینطوری کمتر از اون مبلغ میشه که گفتید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

شما بیمه مشاغل آزاد دارین؟

نگاه عزیزم تو اینستا سرچ کنی برات میاد

میون پنج سال اخر یا دو سال اخر که بشه 30 سال رو زیادپرداخت کتی خوبه

الان کمترینش رو انتخاب کن

اره با بیمه هست

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
12 درصد کلا جمع کردن

متاسفم نمیدونستم، آخه خودم این مدلی شروع کرده بودم...

لعنتی هر دم سخت تر از لحظه قبله!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.