2777
2789
عنوان

جداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 33 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا که چیزی واسه از دست دادن نداری:یه بار دیکه فرصت بده حسابی شرط و شروط بزار البته فقط سفت و سخت م ...

خونوادش مخالفن

اونجا به بیگاری گرفتنش کشاورزی و بنایی حالا من زنش بودم دل به سر کار نمیبست

بلانسبت حمال مفت میخوانش هیچکی هم از خونوادش دوسش نداره ولی اینو نمیفهمه

با شرط و شروط سنگین بپذیرش زودم بچه دار بشو همه مردا گه ن فرقی زیاد نداره فقط باید چلوندشون

این دیگه چه توصیه ای بودی خانم جان؟

دنیایی هم شروط بذاره راااحت میزنن زیرش!!

بچه دار هم بشه دیگه نه راه پس داره نه پیش مجبوره بخاطر بچه بسوزه و بسازه اون طفل هم این وسط بدبخت بشه.

نه همه مردها اینجوری نیستن! هستن مردهایی که اولویتشون همسر و بچه هاشونه. ایشالا یکی خوبش گیر اسی بیاد

من بودم قبول نمی کردم چون فکر میکردم این آدم منو ول کرده بره با یکی دیگا، الان دیده اونور خبری نیست برگشته سمت من

فکر کردی تو این هفت هشت ماه اگه جایی میرفت خواستگاری قبولش میکردن اصلا برمیگشت به تو؟

مگه میشه آدم چندماه از یک نفر بی خبر بمونه و دوستش داشته باشه من که قبول ندارم همچین چیزیو

پدر و مادر منم بدون طلاق ده سال جدا از هم زندگی کردن الان چندساله باهم زندگی می کنن من عشقی تو این زندگی نمی بینم فقط دو تا آدم پیر و خرفت که نتونستن فرد دیگری را پیدا کنن از ناچارگی با همن نه بوسی نه تفریحی نه عشقی، هیچی جز روزمرگی بین شون نیست.

میگه عوض شدممیگه دیگه اینجوری نمیگم

خیلی معذرت میخوام ببین البته بعضی مردا عوض نمیشن عوضی تر میشن

فقط یکاری کن اگه دلت باهاشه نمیخوای شرمنده دلت شی چندماه فقط معاشرت کن متوجه میشی عوض شده یا نه .دوباره نرو سریع زیر سقف

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

خونوادش مخالفناونجا به بیگاری گرفتنش کشاورزی و بنایی حالا من زنش بودم دل به سر کار نمیبستبلانسبت حما ...

حقش همون حمالی واسه خانوادشه

اسی به خدا سنی نداری موردهای بهتر گیرت میاد خودتو بدبخت نکن با این تحفه

با شرط و شروط سنگین بپذیرش زودم بچه دار بشو همه مردا گه ن فرقی زیاد نداره فقط باید چلوندشون

مال منم بعد بچه سخت کار کرد

قبلش از بیکاری.....

بچه به روستایی ها انگیزه میده

دوست داره به حساب بچه

ی خودی نشان بده از خودش

منم....

البته اسی واقعا اگه دوست داره

باید برگرد شهر شوهرش

خونوادش مخالفناونجا به بیگاری گرفتنش کشاورزی و بنایی حالا من زنش بودم دل به سر کار نمیبستبلانسبت حما ...

هممممه ی مردا همینن خونواده شون براش تره هم خورد نمیکنن بعد میشن نوکر دس بسته شون

به نظرم کلا این ادم چلمنگ رو از ذهنت پاک کن خیلی دوزاریه

کم کم دوس داشتنش از ذهنت میره

عزیزم چقدر سخت....این دوست داشتن همه چیو سخت تر میکنه.الان وضعش فرق کرده؟

نه

اونجا بلانسبت شما حمالی خونوادش رو میکنه هیچی نداره فقط گوشی تو دستش اونم صفحه اش تازگیا داره خراب میشه

۲ ماهه طلاق گرفتیم