2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در علم ناهنجاری محسوب میشه

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

به نظر  من خوبه چون رک نیستم خودم خیلی وقتا از اینجوری بودنم عذاب میکشم

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

من ی متن روانشانی خوندم ک نوشته بود رک بودن با بیشعوری فرق داره

رک بودن یعنی اینکه درمورد احساسات خودت نظرات خودت بدون تعارف جواب میدی مثلا اینکه من فلان جا نمیام یا فلان غذا رو دوس ندارم یا اللن خوابم میاد

ولی بیشعوری اینه ک راجع ب دیگران نظر بدی

مثلا اینکه چقدر چاقی یا لاغری و الاغیر

اگ درباره ی خودت و تمایلات خودت راحت نظر میدی ینی رکی و این خوبه،مثلا ی کاری رو دوس نداری انجام بدی میگی دوست ندارم،ولی اگ دیگرانو تخریب میکنی و درباره ی اونا نظر میدی بلانسبت ینی بیشعوری!😀

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...

ببین رک بودن رو ما با چیز دیگه اشتباه گرفتیم 

مثلا من میگم بستنی دوست ندارم ، شما میگی اتفاقا من خیلی دوست دارم و نظرم اینه و من رکم ، خب این درسته

اما وقتی پای موضوع شخصی در میونه مثلا شما بگی بنظر من قیافه ی تو زشته ، این نظر منه من رکم ، این درست نیست ،این بیشعوری ، اسمشو گذاشتن رک بودن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!