سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو با دقت خوندم و کاملاً میتونم حس خستگی و ناامیدیای که بین حرفهات بود رو درک کنم. وقتی میگی برای تنبلی تخمدان بارها به پزشک مراجعه کردی، داروهای مختلف مصرف کردی، اما هنوز نتیجهای که دلت میخواست رو نگرفتی، طبیعیه که احساس کنی دیگه امیدی باقی نمونده. اما اینکه هنوز از خانمهایی که تجربه مشابه داشتن سؤال میپرسی، نشون میده هنوز ته دلت امیدی هست و این خیلی ارزشمنده.
واقعیت اینه که خیلی از خانمهایی که امروز باردار شدن، قبلاً شرایطی شبیه شما داشتن. البته مسیر هر فرد با فرد دیگه متفاوته و چیزی که برای یک نفر جواب داده، لزوماً برای شخص دیگه هم همون نتیجه رو نداره. به همین خاطر، بهتره به جای اینکه فقط روی تجربه دیگران یا یک روش خاص تمرکز بشه، علتهای زمینهای شرایط خودت بهصورت دقیق بررسی بشه.
در طب طلایی، ما تنبلی تخمدان رو فقط یک اسم یا یک نتیجه سونوگرافی نمیبینیم. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. وقتی تعادل مزاجی بدن به هر دلیلی به هم بخوره، ممکنه روی عملکرد طبیعی تخمدانها، نظم چرخه قاعدگی و تخمکگذاری هم اثر بذاره. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط بدن فقط از روی یک آزمایش یا یک علامت بررسی نشه، بلکه وضعیت فرد از جنبههای مختلف ارزیابی بشه تا تصویر کاملتری از شرایط بدن به دست بیاد.
برنامههایی که در مجموعه طب طلایی ارائه میشن، برای همه افراد یکسان نیستن و متناسب با شرایط هر فرد طراحی میشن. این برنامهها شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه اختصاصی متناسب با شرایط هر فرد هستن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدنه، نه اینکه صرفاً یک علامت کنترل بشه یا وعده نتیجه قطعی داده بشه.
در کنار این موضوع، اگر همچنان تحت نظر پزشک هستی یا دارویی برات تجویز شده، حتماً درمانت رو با نظر پزشکت ادامه بده و بدون مشورت، داروها رو قطع یا جایگزین نکن. گاهی ترکیب پیگیری پزشکی با اصلاح سبک زندگی و بررسی دقیقتر شرایط کلی بدن، میتونه به انتخاب مسیر مناسبتر کمک کنه.
اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستجو کنی .
از صمیم قلب آرزو میکنم هرچه زودتر خبرهای خوش ازت بشنویم و مسیر رسیدن به آرزوی قشنگ مادری برات هموارتر بشه. امیدوارم با بررسی دقیقتر شرایط بدنت و انتخاب مسیری که متناسب با وضعیت خودت باشه، با آرامش و امید بیشتری این راه رو ادامه بدی و به نتیجهای که منتظرش هستی نزدیکتر بشی. 🌿